Se destrama totul? Iulia Vantur tocmai ce a aflat ca Salman Khan are o sotie si doi copii care traiesc intr-o tara indepartata

Salman Khan are o sotie si doi copii, este anuntul socant facut de un avocat din Delhi, preluat de presa indiana.

O informatie socanta face valuri in India, dupa ce un avocat, Vibhor Anand a postat in urma cu cateva zile, pe contul sau de Twitter un mesaj despre Salman Khan.

Avocaul sustine ca Salman Khan este sau a fost casatorit cu o femeie pe care o cheama Noor, iar cei doi ar avea impreuna si doi copii: Ayesha de 17 ani si Razzak de 13 ani. Sotia si cei doi copii ai lui Salman Khan ar locui in Dubai, sustine respectivul avocat, citat de presa indiana.

Cotidianul EkNumberNews, care preia mesajul avocatului, sustine ca nu are confirmare pentru informatia aruncata pe Twitter de avocat, insa acesta, in postarea lui il eticheteaza chiar pe Salman Khan, cel mai dorit burlac din India, iar la final chiar ii cere acestuia sa-i raspunda ”Am dreptate, Salman?”, isi incheie avocatul postarea.

loading...
Iulia Vantur are o relatie de multi ani cu starul indian, Salman Khan si desi, in ultima perioada, cuplul pare tot mai solid, se pare ca nu sunt prea mari sanse de casatorie. Povestea de dragoste dintre Iulia Vantur si Salman Khan a fost ascunsa ochilor curiosilor, chiar daca uneori, romanca noastra a reusit sa mai strecoare amanunte, in cate un mesaj pe paginile de socializare, in cate o poza. De curand, s-a aflat si ca Iulia Vantur locuieste cu Salman Khan, iar actorul indian a aparut alaturi de iubita sa la o emisiune tv.
Cu toate acestea, se pare ca Iulia Vantur nu va imbraca prea curand rochia de mireasa. Spune ca experienta din India a facut-o sa-si schimbe perceptia asupra casatoriei. „Am fost educata in spiritul acela: ne casatorim, facem copil, exista o ordine, o rigoare in toate lucrurile astea, dar odata ce am descoperit lumea, o cultura diferita, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu stiu daca imi mai doresc atat de mult sa ma casatoresc”, a declarat Iulia Vantur, pentru un post de televiziune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro