Sotia lui Pepe, Raluca Pascu, insarcinata pentru a treia oara?

Sotia lui Pepe, Raluca Pascu, insarcinata pentru a treia oara? Cum a fost surprinsa la ziua de nastere a fetitei sale, Maria. Imaginile au scapat pe internet.

Veste de senzatie in showbiz. La cinci ani dupa ce a devenit mama pentru a doua oara, Raluca Pastrama, sotia lui Pepe, ar fi insarcinata pentru a treia oara.

Raluca si Pepe formeaza una dintre cele mai frumoase cupluri din Romania, iar familia lor a fost mereu un exemplu pentru cuplurile din shoebiz.

Raluca s-a afisat intr-o ipostaza ce lasa loc de interpretari, iar cei care o urmaresc au putut sa o vada intr-o tinuta care i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva este insarcinata pentru a treia oara.

loading...
Fanii au observat burtica Ralucai intr-o fotografie de grup, de la ziua fiicei sale, in care se putea vedea cu usurinta cum abdomenul sotiei lui Pepe iese in evidenta.

La petrecere au mai participat si Andra si Catalin Maruta, alaturi de copiii lor, Eva si David.

Pentru ca Raluca Pascu nu a oferit inca nicio explicatie, admiratorii s-au grabit sa o felicite si sa o intrebe pe sotia lui Pepe daca urmeaza sa devina din nou mama.

„Raluca e graviduta sau mi se pare? ? / Raluca, vine bebe 3??”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor infocati.

Raluca Pascu si Pepe mai au doua fetite
Dupa nasterea micutei Rosa, Raluca a lasat de inteles ca nu se grabeste sa devina mama din nou, dar ca nu exclude posibilitatea de a avea inca un bebelus:

„Imi doresc acum sa-mi petrec timpul cu fetele, care sunt deja mari. Ar fi foarte greu sa o iau se la inceput cu un bebelus. Va multumesc mult pentru interesul acordat!”, declara sotia lui Pepe la acea vreme.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro