Tatal lui Emi Pian, protejat in continuare in inchisoare.

Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian nu a aflat nici pana in prezent ca fiul sau, Emi, a murit, iar rudele incearca inca sa-l protejeze de vestea devastatoare. Capul familiei Duduianu stie ca Emi este in spital si se roaga mereu pentru sanatatea lui. Familia sa se teme ca atunci cand va afla adevarul, Duduianu Senior ar putea suferi un atac de cord care i-ar pune viata in pericol.

Inainte de funeraliile interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, o adevarata delegatie din partea clanului, in frunte cu fratii sau, a mers, cu certificatul de deces, la poarta Spitalului Penitenciar Jilava. Rudele celui decedat au solicitat o permisie umanitara pentru Nicolae Duduianu, tatal celui care urma sa fie ingropat, in conditiile in care acesta este incarcerat pentru o tentativa de omor, scrie Gandul.ro.

Delegatia, condusa de Vasile Duduianu, zis Gratian, s-a lovit de refuzul autoritatilor, dar spun surse din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), actiunea acestora a fost, de fapt, un demers inutil din punct de vedere legal, in conditiile in care cererea de permise trebuia facuta de catre detinut si nu de rudele sale.

Tinut intr-o celula fara televizor si departe de restul detinutilor, batranul Nicolae Pian nu crede nici acum ca fiul sau cel mare este mort. Surse din anturajul familiei au dezvaluit ca tatal lui Emi Pian nu a acceptat, inca de la inceput, moartea fiului sau preferat.

loading...
De altfel, in ultimele zile, acesta suna zilnic acasa si intreaba cum se simte Emi Pian, in conditiile in care rudele i-au spus ca la televizor „s-au spus minciuni”, iar acesta traieste. Este in stare grava, dar medicii il tin, totusi, in viata.

Ca urmare, spun sursele citate, batranul se roaga pentru sanatatea fiului sau si intreaba des unde sta daca se stie cine este cel care l-a injunghiat si unde locuieste. Nicolae Duduianu este cel care a pus bazele clanului Pian, dupa ce s-a remarcat, prin violenta, inca dinainte de 1989. Rezident obisnuit al inchisorilor, acesta si-a construt casa chiar in imediata vecinatate a penitenciarului Rahova, asa incat familiei sa-i fie usor sa ajunga la el pentru pachet si vizita.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro