Tavy Pustiu si-a prevestit moartea!

Cantaretul, Tavy Pustiu, si-a prevestit moartea. Ce a putut scrie pe Facebook barbatul in urma cu cateva zile?

Un accident feroviar, care a fost transmis live pe Facebook, a socat pe toata lumea. Tavy Pustiu, barbatul care si-a pierdut viata in urma accidentului feroviar din Ploiesti, a postat in urma cu o luna un mesaj pe contul lui de socializare.

In urma cu cateva zile, mai exact in data de 10 iulie, barbatul a postat un mesaj pe contul lui de Facebook in care scria „Intr-o zi, trenul gresit te va duce la destinatia corecta”. Desi la momentul respectiv lautarul nu stia ce se va intampla in viata lui peste cateva zile, se pare ca acesta a presimtit totusi ceva. Mesajul postat de cantaret a socat pe toata lumea!

Accidentul tragic a avut loc ieri, 15 august, in Prahova, in timp ce un lautar era impreuna cu sotia lui in masina. La volanul masinii se afla iubita lui, in varsta de 24 de ani, iar din cauza neatentiei masina a fost lovita de un tren privat. Momentul in care trenul s-a apropiat de masina celor doi soti a fost filmat.

loading...
Tavy Pustiu se distra si asculta muzica, iar la un moment dat observa ca trenul se apropie de autoturism. In momentul resepectiv, Tavy Pustiu incepe sa tipe puternic si se uita la sotia lui. Momentul in care accidentul a avut loc a fost transmis pe Facebook.

Din pacate, cantaretul si-a pierdut viata in tragicul accident, iar sotia lui este in stare grava la spital.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro