Adda spune tot adevarul despre relatia cu soacra

Dupa certurile de la Asia Express, Adda a fost mereu intrebata care este, de fapt, relatia ei cu soacra! Dat fiind ca au acelasi temperament, lucrurile nu sunt deloc simple. Solista rupe tacerea acum si ne-a spus care este, de fapt, relatia sa cu soacra!

Spuneai la un moment dat ca soacra ta chiar a ras de certurile pe care le-ati avut la „Asia Express!. Cum este relatia cu ea?

La inceput, nu pot sa zic ca am fost cele mai bune prietene, pentru ca suntem identice. Aceeasi zodie. Acelasi temperament. Copie la indigo. Amandoua cu gura mare. Acum ne intelegem foarte bine. Suntem sensibile si ne atinge orice. Da! A ras, pentru ca stie ca asa suntem noi. De multe ori, cand ne mai contram, ne zice „Asia Express continua.

In viata fiecarui om exista si momente triste. Care au fost cele mai grele momente din viata ta si ce te-a ajutat sa depasesti greutatile?

loading...
Au fost foarte multe momente grele, insa, de fiecare data, Universul a lucrat si s-a intamplat ceva neasteptat, care m-a ajutat sa depasesc situatiile. Muzica m-a ajutat mereu. Iar acum familia e cea mai puternica motivatie.

Te consideri o femeie norocoasa? Spune-ne, pe final, pentru ce esti re- cunoscatoare si ce iti lipseste la acest moment pentru a fi pe deplin fericita?

Sunt o femeie norocoasa pentru ca am o familie minunata. Din punct de vedere profesional, muncesc enorm, uneori fara rezultat. Dar asa e in muzica, sau poate asa e cand faci muzica in Romania. Artistii nu sunt apreciati la justa valoare. Nu sunt suficient de respectati. In sensul ca e foarte greu sa iti pastrezi filmul, identitatea, mesajul. Nu stiu daca imi lipseste ceva anume. Nu cred. Imi lipseste linistea uneori… si somnul bun, noaptea. Pentru ca am multe ganduri, idei, planuri. Mintea mea lucreaza neincetat. Tot timpul vreau mai mult si mai mult din punct de vedere creativ. Am un creieras foarte artistic si cred ca asta spune tot!

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro