Adelina Pestritu, declaratii de pe patul de spital, dupa ce a fost testata pozitiv cu COVID-19

Adelina Pestritu a ajuns azi noapte la spital, dupa ce a fost testata pozitiv cu COVID-19. Dupa ce imbolnavirea ei a starnit multe controverse, vedeta a tinut sa se afle de la ea cum s-a intamplat totul.

Vedeta este internata la Spitalul Militar si a facut primele declaratii de pe patul de spital. Adelina Pestritu si-a dat seama ca ceva nu este in regula, dupa ce a observat ca ramane fara gust si miros, dar si ca are o stare de oboseala acuta.

Bruneta a tinut sa le multumeasca celor care se gandesc la ea si ii transmit ganduri bune.

‘Dragii mei, stiu ca nu v-am obisnuit cu astfel de postari. Asa e in viata… trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizam si avem grija sa ramanem sanatosi indiferent de incercarile vietii. Vreau sa va multumesc foarte mult pentru toate mesajele pe care mi le-ati transmis. Va multumesc pentru toate gandurile bune pe care le aveti fata de situatia in care ma aflu fara voia mea. Cine si-ar da voia sa fie testat pozitiv de COVID? Stiu ca sunt foarte multe subiecte pe care ar trebui sa le dezbatem, sa va povestesc despre experienta asta neplacuta pe care o traversez acum.’, a spus Adelina.

loading...
Multi au pus la indoiala faptul ca vedeta este infectata cu noul coronavirus, iar Adelina Pestritu a decis sa povesteasca cum a inceput totul.

‘Sa va explic putin cum am ajuns sa fac un test de coronavirus si acesta sa fie unul pozitiv. Ieri am simtit o stare de oboseala foarte accentuata si mi-am dat seama ca nu pot sa conduc, ca ar trebui totusi sa merg sa ma odihnesc. Am pus pe baza faptului ca muncesc foarte mult si ca m-a facut si caldura sa ma simt asa. Ulterior am simtit ca imi pierd din puteri si am luat decizia sa merg sa ma odihnesc.

Cand m-am trezit am simtit ca raman fara gust si fara miros. Nu a fost o senzatie pe care am avut-o brusc, totul s-a intamplat treptat. Inainte sa intru in starea de panica am zis sa-mi dau singura un test. Mi-am facut o cafea, am pus o doua lingurite de miere si mi-am dat seama ca imi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care il aveam si aveam aceeasi senzatie. In momentul acela trebuia sa merg la un shooting sa vad cum decurge. Am contramandat totul si am sunat sa ma programez la un test. M-am programat la test, iar in drum spre spital am mancat putina ciocolata sa vad daca imi dispare gustul. De la o ora la alta apareau schimbari. Am facut testul si am primit rezultatul. Aveam un feeling ca sunt confirmata pozitiv. Intre timp am aflat ca si prietenul cu care m-am vazut zilele trecute este confirmat cu COVID, el este asimptomatic. El si-a facut testul ca trebuia sa plece in vacanta si asa a aflat. M-am speriat, pentru ca sunt un om ca voi toti si am un copil, parinti, socri… pe care nu vreau sa-i vad bolnavi.’, a marturisit Adelina Pestritu.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro