Adelina Pestritu le transmite fanilor un mesaj de pe patul de spital.

Adelina Pestritu se afla internata in Spitalul Militar Rol2, din Bucuresti, si are o stare de sanatate foarte buna. Ea le-a dezvaluit fanilor sai ce urmeaza sa se intample dupa ce va fi externata.

Adelina Pestritu s-a prezentat la spital cu simptome de oboseala, lipsa gustului si a mirosului. Ea a dezvoltat o forma usoara a bolii, insa a ramas internata dupa ce a primit rezultatul testului pentru coronavirus.

In acest moment, starea de sanatate a vedetei este buna. Direct de pe patul de spital, Adelina le-a povestit fanilor sai ce urmeaza sa se intample, imediat ce va iesi din spital.

Adelina le-a dezvaluit urmaritorilor de pe Instagram ca urmeaza sa fie externata in cel mai scurt timp. Bruneta va sta in carantina, sub atenta supraveghere a DSP. Adelina spune ca intentioneaza sa respecte cu strictete toate recomandarile medicilor si sa ia tratamentul medicamentos pe care i-l vor prescrie acestia.

loading...
Frumoasa bruneta a fost diagnosticata pozitiv cu Covid-19, dupa ce a intrat in contact cu o persoana asimptomatica, despre care Adelina nu stia ca este infectata. Vedeta a facut anuntul pe contul sau de Instagram, unde le-a multumit fanilor pentru sustinere.

„Dragii mei stiu ca nu v-am obisnuit cu astfel de postari, dar asa e in viata. Trecem prin toate. Ne mobilizam, astfel incat sa avem grija, sa ramanem sanatosi. Vreau sa va multumesc foarte frumos pentru mesajele pe care mi le-ati transmis.

Va multumesc pentru gandurile bune pe care le aveti vis-a-vis de aceasta situatie in care ma aflu, fara voia mea. Ieri am simtit o stare de oboseala foarte accentuata si mi-am dat seama ca nu pot sa conduc. Am pus pe baza faptului ca muncesc foarte mult. Ulterior, am simtit ca imi pierd din puteri din ce in ce mai mult.

Cand m-am trezit am simtit ca raman fara gust si fara miros. Totul s-a intamplat treptat. Inainte de a intra in starea de panica, pe care cu siguranta cei care au fost depistati cu Covid 19, au trait-o, am facut singura un test. Mi-am facut o cafea, am pus doua lingurite de miere si am observat ca gustul dispare reptat. Trebuia sa merg la un shooting.

M-am urcat in masina, dar ulterior am contramandat totul si am sunat sa ma programez la un test”, povestea Adelina Pestritu, pe Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro