Adelina Pestritu, primele declaratii din spital

Adelina Pestritu a publicat primul mesaj dupa ce a fost internata in spital infectata cu coronavirus.

Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus. Frumoasa bruneta a facut anuntul pe pagina ei de Instagram, din masina, chiar in timp ce afla sa fie preluata de medici. A recunoscut ca este speriata de diagnosticul primit si a spus ca simptomele care au facut-o sa se testeze au fost lipsa gustului si lipsa mirosului.

Imediat dupa ce a fost preluata de medici si a intrat in spital, Adelina Pestritu le-a mai transmis urmaritorilor fideli de pe pagina ei de Instagram un mesaj.

„Nu-mi place situatia, dar asa e in viata. Oricat te feresti de ceva, ti se poate intampla. Virusul nu iarta pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar daca poate mai putin activa, da simt ca vor veni si zile mai bune! Aveti grija de voi si purtati masca!!!”, este mesajul pe care Adelina Pestritu l-a publicat pe pagina ei de Instagram.

loading...
Adelina Pestritu a publicat si o prima fotografie din spital. Cu masca pe fata, cu ochii rosii de plans si vizibil afectata de vestea ca a fost infectata cu coronavirus, i-a indemnat pe fanii ei sa se protejeze, sa poarte masca si sa aiba mare grija.

Din fericire, Virgil Steblea, sotul Adelina Pestritu, nu a fost infectat cu coronavirus. Si el s-a testat, la scurt timp dupa ce frumoasa bruneta a avut primele simptome ale infectiei cu COVID-19.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro