Adelina Pestritu si-a ingrijorat fanii!

Adelina Pestritu a anuntat zilele trecute, cu lacrimi in ochi, ca are coronavirus. Ce a facut dupa ce s-a internat in spital, fanii s-au alarmat.

Adelina Pestritu si-a speriat teribil fanii, dupa ce a anuntat ca a fost infectata cu noul coronavirus. Frumoasa vedeta a ajuns la spital in miez de noapte, dupa ce in timpul zilei starea sa de sanatate s-a deteriorat.

Adelina Pestritu a fost internata la spitalul Militar ROL 2, iar a doua zi le-a multumit medicilor si cadrelor militare pentru tot ceea ce fac pentru pacientii infectati cu noul coronavirus. Tot atunci, Adelina Pestritu le-a transmis fanilor sai numerosi ca va continua sa le ofere detalii despre starea sa de sanatate si despre cum evolueaza boala.

Din nefericire, acest lucru nu s-a intamplat, iar de pe data de 2 septembrie, Adelina Pestritu nu a mai postat niciun detaliu despre starea sa de sanatate, fapt care i-a alarmat pe fani.

loading...
Fosta prezentatoare TV are peste 1,5 milioane de urmaritori pe retelele de socializare, iar pana sa aiba Covid-19, era extrem de activa pe contul sau de Instagram, asa ca multi s-au intrebat cum este acum si daca nu cumva se simte rau.

„Pai, de ce te internezi, nu poti sta in izolare la domiciliu? Ca ti-ai pierdut mirosul, te internezi??” este mesajul scris de una dintre urmaritoarele brunetei pe contul ei de Instagram. Una dintre sustinatoarele Adelinei Pestritu i-a explicat: “Gina, a precizat ca o sa monitorizeze ceva timp si, daca nu se agraveaza, atunci o lasa in izolare la domiciliu”, au comunicat fanii Adelinei pe contul ei de Instagram.

„Stai linistita @adelina.pestritu! Toata lumea are mare sansa sa intre in contact cu asimptomatici sau pozitivi. Tu stai linistita, va fi bine, dupa 14 zile vei fi din nou acasa. Nu te preocupa si ti-o zic din Italia ca vad mereu si stiu multe cazuri de la mine din oras si familie. Ai grija de sanatatea ta mentala acum si nu te gandi ca sa faci problema mai mare.

Ti s-a intamplat ceva ce poate sa se intample la toti si ii ceva ce nu poti evita, vazand ca multi nu respecta regulile. Eu iti tin pumnii si ma rog pentru tine, pentru ca stiu ca vei fi bine. Si o sa vezi ca asa va fi. Ii o chestiune de timp acum”, “Multa sanatate, toate cele bune, speram sa ne auzim cu bine”, “Imi pare rau pentru tine ca ai luat acest virus. Sunt ingrijorata pentru Zeny. Va doresc din suflet sa treceti usor peste necazul acesta si sa nu lase urme. Fii curajoasa si pozitiva!!” sunt doar trei dintre comentariile stranse de postarea din stanga colajului.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro