AMICUL LUI SMILEY: ”FACETI NUNTA ODATA, CA RAMANE GINUTA FATA MARE! VA PUP!”

Ultima postare pe pagina de socializare a lui Smiley, care apare tinand-o in brate pe Gina Pistol, iubita lui insarcinata, a avut parte de un comentariu inedit. E de la un prieten al cantaretului, din cate se poate intelege. Acesta il indeamna, nici mai mult, nici mai putin, sa o ia de sotie pe Gina.

Dar cum suna comentariul, n-ai cum sa te prapadesti de ras. ”Andrei , faceti d@#q nunta odata, ca ramane Ginuta fata mare! Va pup pe amandoi!”, a fost indemnul lui Adrian. ”Sunteti superbi! Chimia dintre voi emana atata iubire si frumusete! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!”, ”Cel mai frumos cuplu! Modestia si frumusetea Ginei, om fara aere, calda.. Doamne, ce dragi imi sunteti! Doamne Doamne sa fie cu voi, sa va dea fericire si iubire pana la adanci batraneti, oameni frumosi!”, au mai comentat fanii celor doi imaginea induiosatoare postata de Smiley.

“O duminica linistita va doresc! Aminti-va de voi, de ce va bucura, de ce va motiveaza… si incepeti saptamana viitoare cu optimism si incredere! Va fi bine!”, era indemnul cantaretului scris in dreptul fotografiei.

Gina Pistol si Smiley urmeaza sa devina parinti, iar anuntul celor doi nu i-a surprins pe cei apropiati, care se asteptau la asta, data fiind relatia de durata pe care o au vedetele dar, mai mult, faptul ca se iubesc foarte mult. Intre timp, s-a aflat si ce gen va avea copilul lor. Surse din anturajul lui Smiley si al Ginei au dezvaluit, recent, ca vedeta va naste la inceputul anului si va aduce pe lume o fetita.

loading...
„Gina si Smiley vor avea, se pare, o fetita. Acestia sunt extrem de emotionati, fericiti, nu pot explica in cuvinte ceea ce traiesc. Momentan nu vor sa dezvaluie nimic, ei sunt foarte secretosi in ceea ce priveste viata lor personala. Gina se simte bine in mare parte, insa se pare ca ar mai fi luat cateva kilograme in plus si a inceput sa i se vada si burtica. In principiu, vor avea fetita, dupa cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este si mai atent si cu ea. Gina si-a dorit foarte tare un copil si iata ca Dumnezeu pare sa i-l fi dat intr-un moment in care se astepta mai putin. Ea are in continuare proiecte, contracte pe care si le onoreaza cu brio, si se comporta ca si cum n-ar fi o graviduta”, au dezvaluit prietenii celor doi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro