Andreea Mantea nu isi trimite inca baietelul la scoala

Frumoasa fosta prezentatoare Puterea Dragostei nu a putut lua o decizie in legatura cu baietelul ei, David, de teama virusului COVID-19

Andreea Mantea traieste o frumoasa poveste de dragoste cu logodnicul ei pe care nu doreste sa-l puna in lumina reflectoarelor, are un baietel superb pe nume David si tocmai s-a intors din Turcia, dupa 2 sezoane in care a prezentat Puterea Dragostei. Oamenii s-au indragostit de ea prin intermediul micilor ecrane, Andreea Mantea avand o platforma pe Instagram alcatuita din peste1.8 milioane de urmaritori!

Astfel, prezentatoarea si-a pastrat o relatie apropiata si sincera cu fanii ei pe internet, postand destul de des fotografii si mesaje.

Intr-un inerviu recent, Andreea Mantea a povestit cum va gestiona situatia mersului la scoala in cazul baietelului ei, David. Mamica a declarat ca nu a luat inca o decizie daca cel mic va merge la ore, de teama pandemiei.

loading...
„Inca nu stiu, nu m-am decis inca. Pe cat de tare mi-am dorit sa mearga la scoala, pe atat de tare ma ingrijoreaza situatia actuala. Voi astepta o perioada, sa vad evolutia cazurilor din Romania, apoi voi lua o decizie.”, a spus Andreea Mantea, intr-un interviu oferit pentru redactia.ro.

Chiar in prima zi a acestei luni, Andreea a mai impartasit o fotografie extrem de speciala pentru ea, cu fanii de pe Instagram. Desi nu i-a dezvaluit identitatea partenerului ei, urmaritorii s-au bucurat nespus de mult de imaginea cu Andreea si iubitul ei!

Multi oameni au sarbatorit in felul lor ultima zi de vara. Unii au ales sa iasa la terase, la picnic in parc sau cu familia.

Andreea Mantea a ales sa petreaca ultima zi de vara alaturi de una dintre cele mai importante persoane din viata ei, barbatul care o face fericita. Pentru prima data, vedeta a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie in care apare in bratele celui care o face sa zambeasca de ceva vreme.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro