Au aparut pe internet mesaje trimise de agresoarele fetei de 13 ani batjocorite!

O copila de 13 ani a fost scuipata, lovita cu bestialitate si batjocorita de mai multe fete.

Un filmulet socant care tocmai a fost publicat pe un cont de Instagram destinat cazurilor de bullying a starnit imediat furia internautilor. O adolescenta a fost batuta, scuipata si tarata de par de alte patru fete.

In imagini se poate observa cum fata de 13 este pusa sa stea in genunchi, ca mai apoi sa fie scuipata si calcata in picioare de celelalte adolescente. Fiecare dintre agresoare i-au aplicat mai multe lovituri de picioare si pumni, in timp ce copila era la pamant.

Filmuletul a ajuns viral pe internet, iar autoritatile s-au sesizat imediat, IPJ Gorj explicand faptul ca adoescentele sunt acum anchetate penal pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

„In cursul zilei de astazi, avand in vedere imaginile aparute in spatiul public pe o retea de socializare, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Gorj s-au sesizat din oficiu, fiind dispuse verificari. Astfel, cu ocazia verificarilor efectuate de politisti, au fost identificate trei tinere cu varste cuprinse cu varste intre 12 si 14 ani, din municipiul Targu Jiu, care ar au exercitat acte de violenta asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Targu Jiu. Doua dintre cele doua tinere care ar fi exercitat acte de violenta au fost aduse la sediul Politiei Municipiului Targu Jiu, fiind insotite de catre parinti, in vederea audierii. Politistii continua verificarile pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul, fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.”, a specificat IPJ Gorj printr-un comunicat.

loading...
Ulterior, chiar pe parcursul ultimei ore, contul de instagram destinat stoparii bully-ingului a publicat o serie de mesaje care scrise atat de baiatul care a filmat isprava fetelor, cat si de una dintre agresoare.

In screenshot-uri se vede cum tanara care a agresat-o pe copila ii explica unui cunoscut faptul ca a ajuns „la garda” (n.r.- Politie), dupa ce a batut-o pe cea mica, alaturi de alte 3 fete.

Contul care a publicat mesajele a continuat cu o alta serie, de aceasta data insa mesajele au fost din partea baiatului care a decis sa filmeze isprava.

Tanarul il ameninta pe cel care a postat imaginile, spunandu-i ca el si „gang-ul” lui (n.r.- gasca) l-au trecut pe lista neagra, si ca de acum ar trebui sa evite anumite zone.

Tanarul il ameninta pe cel care a postat imaginile, spunandu-i ca el si „gang-ul” lui (n.r.- gasca) l-au trecut pe lista neagra, si ca de acum ar trebui sa evite anumite zone.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro