Berna de la Puterea dragostei, decizie incredibila dupa despartirea de Philip!

Berna de la Puterea dragostei a luat o decizie incredibila dupa despartirea de Philipi, si anume, sa se mute chiar langa casa lui

Berna de la Puterea dragostei, decizie incredibila dupa despartirea de Philip! Berna si Philip au decis sa se casatoreasca imediat ce s-a incheiat finala sezonului 2 de la Puterea dragostei.

Daca toata lumea se astepta la o cununie civila, soc total…cei doi s-au despartit si situatia pare destul de greu de aplanat in fostul cuplu.De altfel, Berna a iesit deja in spatiul public si a explicat de ce s-a ajuns la o ruptura, in conditiile in care la mijloc este vorba de o mare iubire. Invitata la WOWbiz.ro, in cadrul emisiunii ”Totul despre Puterea dragostei!”, tanara din Targu Mures a vorbit, in exclusivitate, despre despartirea de logodnicul sau, omul pe care, in urma cu ceva vreme, promitea ca o sa il iubeasca pentru totdeauna.

Berna de la Puterea dragostei, decizie incredibila dupa despartirea de Philip! ”In ultima perioada, culmea, nu ne-am mai inteles si au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui, mai ales din partea mea. Cand intervine gelozia se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri marunte. Priviri si din partea mea si din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasa. El este la fel”, a comentat Berna la WOWbiz.ro

loading...
Berna de la Puterea dragostei, decizie incredibila dupa despartirea de Philip! ”Nu eram asa, in casa Puterea dragostei eram foarte fericiti, unul pentru altul, telespectatorii au vazut. Eram un cuplu superb. Din momentul in care am ajuns acasa s-a produs o ruptura. Daca as sti, v-as spune. Totul s-a intamplat incetisor. De inselat nu este vorba, dar sper sa nu fie asta problema. Inca il iubesc pe Philip si cred ca o perioada de pauza ne va fi potrivita. Am sa plec acasa, la Targu Mures si am sa ma gandesc la povestea noastra. Am sa iau apoi o decizie definitiva”, a marturisit Berna, fosta concurenta de la Puterea Dragostei la WOWbiz.ro.
Berna de la Puterea dragostei, decizie incredibila dupa despartirea de Philip! Totusi, in mod ciudat, blonda nu a plecat departe de Philip, atunci cand a decis sa paraseasca locuinta in care a stat de cand a venit de la Istanbul!” Nu pot sa nu il vad pe ”iubiricul meu„, imi este imposibil…Ma doare inima ca nu mai suntem in aceeasi casa, iar cand mi-am luat lucrurile de la el, am plans ca niciodata, mai ales ca Philip nici nu m-a lasat sa plec. De aceea, am decis sa ma mut la cateva case de el, la prietena mea, Aura, sa fiu aproape, de parca nimic nu s-ar fi intamplat”, a mai povestit Berna la ”Totul despre Puterea dragostei!”.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro