Berna si Philip de la Puterea dragostei s-au despartit

Cei doi tineri urmau sa se casatoreasca in 2021. Ce s-a intamplat intre ei, chiar Berna s-a dat de gol pe pagina sa de socializare.

Vesti neasteptate la Puterea dragostei. Unul dintre cele mai indragite cupluri s-a despartit chiar inainte de nunta. Desi toata lumea astepta sa ii vada in fata altarului, Berna si Philip si-au spus adio si au luat-o pe drumuri diferite.

La doua luni de la terminarea celui de-al doilea sezon si dupa ce se mutasera impreuna, Berna si logodnicul sau au luat pe toata lumea prin surprindere, iar sustinatorii acestora au observat imediat.

De cateva zile, Berna si Philip nu se mai urmaresc pe retelele de socializare. In plus, au disparut si fotografiile cu cei doi de pe Instagram si de pe Facebook, iar mesajele Bernei i-a pus pe multi pe ganduri.

In urma cu putin timp, Berna a postat o fotografie cu un mesaj cu subinteles.

loading...
„A fost intr-un fel, dar acum poate fi altfel”, a scris Berna pe Instastory.

La finalul lunii august, Berna si Philip au fost invitati la Teo Show, unde au vorbit despre nunta lor.

„Anul viitor va fi nunta. Am ales acest pas pentru o iubire foarte frumoasa dintre mine si Berna. Si ma bucur ca am ales chestia asta sa o fac. E un moment foarte special”, a declarat Philip la Teo Show.

La intrebarea „ce te-a facut sa o alegi pe Berna dintre atatea femei din lumea asta?”, Philip a raspuns: bunatatea ei, fericirea ei si am nevoie de o femeie care sa-mi incalzeasca sufletul, sa fie langa mine mai ales la rau ca acolo conteaza. Sa trecem impreuna peste toate in viata. Sa-ti dea scopul ala”.

La randul ei, Berna a spus ca l-a ales pe Philip pentru ca este un om bun si a ramas impresionata de caracterul ei.

„El mereu ma face fericita si cu el ma simt eu”, a spus Berna emotionata, dupa ce s-a zvonit ca ar fi insarcinata.

„Intai am fost la familia mea pentru ca Berna s-a mutat cu mine si bunica, mama mea si tatal meu au primit-o foarte bine. Chiar nu ma asteptam nici eu sa o primeasca atat de bine”, a spus Philip.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro