Bianca Comanici inca sufera dupa Livian?!

Bianca de la Puterea Dragostei si Livian s-au despartit, iar faptul ca fiul lui Nelson Mondialu si-a refacut viata atat de repede a devastat-o pe fosta sa iubita.

Bianca de la „Puterea Dragostei” incearca din rasputeri sa treaca peste despartirea de Livian, fiul lui Nelson Mondialu, insa tinerei ii este extrem de dificil sa il dea uitarii pe cel pe care l-a iubit vreme de peste un an. Cu toate acestea, Bianca Comanici este hotarata sa devina mai puternica, in urma acestei experiente, si a marturisit ca este linistita, pentru ca lasa totul in mainile karmei.

Este clar ca starea de spirit a Biancai Comanici nu este una extraordinara, mai ales ca Livian se afiseaza constant pe retelele de socializare alaturi de noua sa iubita, Florentina, iar acest lucru o raneste nespus pe castigatoarea primelor doua sezoane ale emisiunii, aspect pe care l-a recunoscut voalat.

„Pai…am vazut imagini din pat, am vazut imagini sarutandu-se, am vazut mai mult decat e suficient. Nu am nimic cu ea, nu e vina ei… Pe moment eram deranjata, dar dupa…am zis sa ma ambitionez, sa muncesc mai mult, sa devin mai buna si sa-i arat ceea ce a pierdut si o sa fac asta pana nu o sa mai ma intereseze de el.”, a declarat Bianca de la „Puterea Dragostei”.

loading...
Mai mult decat atat, chiar daca a marturisit ca sufera dupa Livian, de care ii este foarte dor, Bianca Comanici este hotarata sa devina un exemplu pentru femeile de pretutindeni. Tanara a decis sa lase totul in mainile destinului si le-a transmis urmaritorilor sai ca, prin suferintele ei, isi doreste sa ii faca mai puternici.

„Poate nu ma cunoasteti, dar nici nu conteaza. Important este sa extrageti ce este mai important din ce zic eu. Eu vreau sa va schimb viata, vreau sa va transmit ca tot raul pe care-l faceti din stanga in dreapta, vi se intoarce voua. Toate esecurile pe care le aveti acum, le aveti din cauza voastra. Tot ceea ce se intampla este din cauza voastra.

Tot raul pe care-l primesc acum este raul pe care l-am facut. Imi asum tot ceea ce se intampla acum si nu ma doare. Imi asum si in fata lui Dumnezeu ma inchin. Ii multumesc pentru ca este doar atat. Trebuie sa intelegeti ca karma stie adresa tuturor, si adresa mea, si adresa ta, adresa tuturor. Nu uitati ca tot ceea ce faceti o sa vi se intoarca inzecit. Fie roata si patrata, tot se intoarce ea o data!”, a explicat Bianca Comanici.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro