Bianca de la Puterea Dragostei, dezvaluiri dupa despartirea de Livian

Bianca Comanici a vorbit, in cadrul emisiunii Teo SHow , despre sentimentele pe care inca le mai are pentru Livian!

Bianca de la Puterea Dragostei a fost invitata in emisiunea Teo Show, din data de 16 septembrie.

Alaturi de cele mai apropiate femei din viata ei, mama si sora ei, Bianca a vorbit cu sinceritate despre sentimentele pe care inca le mai are pentru Livian!

Cu multa maturitate, in ciuda fotografiilor pe care fostul ei iubit, Lobo, le posteaza acum cu noua lui iubita, Bianca a recunoscut ca inca are sentimente pentru barbatul alaturi de care a castigat marele premiu Puterea Dragostei, sezonul 2!

loading...
Aflam astfel ce sentimente nutreste inca Bianca pentru Livian, chiar si dupa ce a vazut imaginile cu el si Florentina in pat, sarutandu-se!

„Am ajuns sa il cunosc pe Livian. Eu as putea acum sa arat ceea ce simt cu adevarat, dar nu o sa fac asta niciodata, pentru ca ceea ce face el acum, ceea ce face el, nu face decat sa ma ajute. Eu nu am de ce sa plang pentru faptul ca el este cu alta persoana. Am vazut imagini din pat, imagini sarutandu-se, am vazut mai mult decat e suficient. Pe moment eram deranjata, dar m-a ambitionat sa devin mai buna, sa ii arat ce a pierdut, pana cand nu o sa ma mai intereseze.”, a declarat Bianca de la Puterea Dragostei la Teo Show.

Castigatoarea primelor doua sezoane Puterea Dragostei a povestit in continuare ce face acum pentru a trece mai usor peste durerea sufleteasca pe care a simtit-o. Bianca Comanici a explicat faptul ca, de cateva zile, scrie un jurnal despre toate sentimentele pe care le are pentru Livian, pe care si l-a propus sa il faca public la un moment dat!

„Am inceput sa imi scriu un jurnal si am hotarat sa scriu in fiecare seara despre toate sentimentele pe care le am in acea zi. La sfaristul paginii scriu concluzia, «azi il iubesc» sau «azi nu il iubesc» pentru ca ceea ce posteaza el imi influenteaza foarte mult sentimentele si el stie ca sunt destul de schimbatoare, dar ajung sa imi dau seama ca tot il iubesc, si ceea ce fac, fac tot din ciuda. Jurnalul asta o sa fie public la un moment dat. Am si zile cand nu pot sa scriu deloc pentru ca ma doare atat de tare ceea ce face.”, le spunea Bianca Comanici, telespectatorilor.

Pentru a concluziona subiectul legat de Livian, Bianca a explicat ulterior ca nu mai crede ca fostul ei iubit este constient de sentimentele pe care ea le are fata de el, insa a specificat si faptul ca nu crede ca ceea ce posteaza sau ce face sunt lucruri facute din rautate sau in mod intentionat.

„Odata ce a facut ceea ce a facut, nu cred ca el a avut idee cat de intense sunt sentimentele mele pentru el. Daca simtea, probabil era acum langa mine. Nu stiu daca face intetionat, dar nu cred. Cred ca pur si simplu isi vede de viata lui.”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro