Bianca de la Puterea dragostei, prima reactie dupa ce Livian s-a afisat cu noua iubita

Castigatoarea ambelor sezoane Puterea dragostei a avut o iesire nervoasa pe Instagram. Este vorba despre noua iubita a lui Livian?

Bianca Comanici si Livian de la Puterea dragoste s-au despartit definitiv dupa ce au incercat sa mai acorde o sansa relatiei lor. Cei doi au cazut de comun acord sa mearga pe drumuri separate, dupa un parcurs emotionant pe care l-au avut in emisiune.

Bianca a postat in urma cu putin timp mai multe videoclipuri pe pagina ei de Instagram, care ridica suspiciuni. Sa fie vorba despre fata cu care Livian s-a afisat in ultimul sau vlog? In urma cu putin timp, „Lupul” a postat un vlog in care le arata fanilor ca si-a dus masina in service. Ceea ce a omis Livian este ca in fundal se observa o domnisoara care l-a insotit.

La sectiunea de InstaStory, Bianca a facut mai multe declaratii prin care si-a rugat fanii sa nu o mai eticheteze sau sa faca postari despre ea si Livian pentru ca relatia lor s-a incheiat pe bune.

loading...
„V-as ruga sa nu mai faceti postari despre mine si Livian pentru ca relatia noastra s-a incheiat de mult”, a declarat Bianca, vizibil deranjata de un lucru anume.

Ulterio, bruneta a mai postat un videoclip in care a anuntat ca a sters toate pozele cu el. „Ma iertati, uitasem sa sterg pozele cu noi doi, dar le-am sters acum”, a adaugat Bianca Comanici.

Fanii au observat-o imediat pe tanara misterioasa din ultimul vlog postat de Livian. Chiar la inceputul vlog-ului, dupa ce Livian a coborat din masina, se poate observa ca fostul iubit al Biancai a fost insotit de o alta fata. In continuare, la minutul 2:50, tanara a intrat fara sa vrea in cadru. Cand a realizat, ea s-a retras rapid pentru a nu aparea in vlog.

Unii dintre fani sustin ca tanara din imagini ar fi chiar una dintre fetele din videoclipul lui Livian pentru piesa „Stai cu mine pentru LIKE-uri”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro