Bianca Dragusanu a dus-o pe Sofia la gradinita insotita de Victor Slav si Alex Bodi!

Bianca Dragusanu si-a dus fetita la scoala alaturi de Alex Bodi si Victor Slav.

Prima zi de scoala a adus emotii in viata Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav! Fiica celor doi, Sofia Natalia Slav, a inceput astazi gradinita, iar aceasta zi a fost plina de emotii!

Bianca Dragusanu a declarat in cadrul emisiunii Teo Show ca a avut mari ebatai de cap in aceasta dimineata. Alaturi de ea au fost, insa, Victor Slav si Alex Bodi.

„Am fost atat de entuziasmata. I-am explicat ca trebuie sa-si ia pantalonasi… ea voia rochita, i-am explicat situatia, am convins-o. Am facut ghizdanelul si am plecat cu Alex spre gradinita unde ne-am intalnit cu tati( n.r.- Victor Slav)”.

loading...
Blondina s-a despartit fara scandal de barbatul caruia i-a daruit un copil, iar ei au ramas in relatii foarte bune de dragul fiicei lor. Nu o data cei doi fosti soti si-au facut aparitia impreuna in diverse ipostaze, iar el a mers de multe ori in vizita acasa la Bianca pentru a o vedea pe fiica lor. Actualul iubit, Alex Bodi, l-a cunoscut si el pe tatal Sofiei si a spus de mai multe ori ca i se pare normal ca diva sa vorbeasca si sa se vada cu primul ei sot. Afaceristul din Medias are si el doua fiice din relatii anterioare si stie cat de important este ca un copil sa ii aiba alaturi pe ambii parinti, chiar si atunci cand ei nu mai formeaza un cuplu.

Bianca Dragusanu a aparut in emisiunea Teo Show alaturi de Selena, una dintre fiicele lui Alex Bodi. Pentru ca tatal si mama ei se ocupau de toate actele necesare pentru ca cea mica sa inceapa gradinita, blondina a acceptat sa aiba grija de micuta. In plus, ea are o relatie buna cu ambele fiice ale iubitului ei.

Micuta Selena va incepe si ea gradinita maine, iar ea si Sofia nu vor fi doar surori vitrege, ci si colege de gradinita!

„Eu acum am o stare foarte buna. Am trecut prin niste emotii, de la agonie la exactaz. Ma mai insel si eu in privinta omului, mai exista si chestii pe care le amplific eu pentru ca ma mai las influentata de alte persoane…. Sunt foarte fericita in postura in care sunt astazi. Orice s-ar intampla eu sunt cu zambetul pe buze. Sper, cum am mai zis si acum un an, doi ani, ca sper sa ne dea Dumnezeu intelepciunea sa luam cele mai bune decizii pentru noi si pentru copiii nostri”, a declarat Bianca Dragusanu, in direct, la Teo Show.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro