Bianca Dragusanu s-a casatorit!

Bianca Dragusanu i-a mai dat o sansa lui Alex Bodi, iar cei doi sunt din nou impreuna!

Bianca Dragusanu a facut anuntul cel mare pe pagina ei de Facebook: s-a casatorit! Noaptea trecuta, frumoasa blondina a actualizat un eveniment din viata ei, iar la statusul relatiei apare ca este casatorita. Toata lumea stie ca s-a impacat cu Alex Bodi de ceva timp, insa nimeni nu stie daca vedeta s-a casatorit din nou sau nu. Ce-i drept, aceasta pare mai fericita ca niciodata alaturi de afacerist, iar fanii nu exclud varianta ca cei doi amorezi sa se fi casatorit in secret, din nou!

Cei doi au divortat, dupa ce Alex Bodi a initiat procedura de divort. Omul de afaceri i-a trimis Biancai o notificare pentru a se prezenta in fata notarului inca din data de 28 ianuarie. Cei doi au stabilit de comun acord data de 10 martie ca data a divortului. Totul se intampla la inceputul acestui an!

In urma cu ceva timp, dupa ce se despartise, din nou, de Alex Bodi, Bianca Dragusanu a recunoscut ca fetita ei, Sofia, a fost martora la cateva discutii aprinse dintre ea si afacerist. Astfel, Victor Slav a mers sa discute cu Alex Bodi si l-a rugat sa n-o mai implice pe Sofia in certurile lor. Victor Slav i-ar fi spus clar si raspicat ca fetita lui nu trebuie sa fie de fata la discutiile lor.

loading...
“Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur si simplu a vrut sa inteleaga ce se intampla si sa il roage pe Alex, ca de la tata de fata la tata de fata, sa nu se mai certe cu Bianca in fata Sofiei. Alex Bodi a inteles situatia, desigur. Alex i-a jurat lui Victor ca o iubeste si ca o trateaza pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis ca va avea grija ca Sofia sa nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se inteleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodata unul pe celalalt, nu au nimic de impartit. Nu sunt prieteni, dar se trateaza cu respect“, au declarat apropiati ai Biancai, pentru impact.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro