BIANCA DRAGUSANU SI ALEX BODI, DIN NOU IMPREUNA!

Desi au declarat ca despartirea, de aceasta data, este definitiva, Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu pot sta departe unul de altul. Se pare ca si aceasta despartire a fost una temporara, probabil din impuls.

Astazi, cei doi s-au intalnit la unul din restaurantele din Capitala si au luat pranzul, comportandu-se ca si cum nimic nu s-a intamplat. Alaturi de ei a fost si micuta Sofia, care s-a lasat alintata de Alex Bodi. Cei trei au oferit imaginea unei familii fericite, fara nicio problema.

Din imaginile postate pe retelele de socializare de catre Bianca, se poate trage o singura concluzie, cei doi au ingropat si de aceasta data securea razboiului si se bucura unul de prezenta celuilalt. Mai mult, chiar micuta Sofia a dat-o pe Bianca de gol.

Dupa ce au plecat de la restaurant, atunci cand se aflau in masina, Sofia i-a pus o intrebare capcana Biancai. „De ce a vrut mami sa vorbeasca cu Alex?”, a spus Sofia. Bianca i-a raspuns cu zambetul pe buze: „Nu stiu, o sa aflam imediat”.

loading...
Pe 1 septembrie, exact in ziua in care Bianca si Alex implineau doi ani de relatie, a fost anuntata si despartirea. Cei doi au vorbit extrem de frumos unul despre celalalt si totul parea ca s-a terminat in termeni amiabili si definitiv.

Insa in urma cu doua seri Alex Bodi nu a mai rezistat si s-a dus peste Bianca la un restaurant unde aceasta petrecea. Conform personalului de acolo, Alex Bodi a venit destul de nervos si s-a certat minute bune cu Bianca. Mai apoi au iesit in afara localului, unde s-au certat din nou in parcare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro