Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au impacat!

Bianca si Alex Bodi au iesit sa ia pranzul impreuna! Cum au fost suprinsi cei doi!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu pot sta prea mult timp separati, asa ca s-au impacat. Din nou! Cei doi amorezi au iesit sa ia masa impreuna, iar cea care le-a tinut companie a fost chiar Sofia, fata Biancai si a lui Victor Slav. Imaginile surprinse de Bianca Dragusanu si facute publice pe pagina ei de Instagram arata ca cei doi se indreapta spre mai bine.

Frumoasa blondina anunta pe 1 septembrie ca la fix doi ani de relatie au decis sa puna punct si sa mearga fiecare pe drumul lui. Alex Bodi a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostei sale sotii, mai ales ca intre ceidoi exista un contract de confidentialitate cu clauze de pana la 10.000 de euro. In urma cu doua seri, Alex Bodi nu a mai rezistat si s-a dus peste Bianca la un restaurant unde aceasta petrecea. Potrvit personalului de acolo, Alex Bodi a venit destul de pornit si s-a certat minute bune cu Bianca. Cand au vazut ca nu au sorti de izbanda au decis sa iasa afara din local si s-au certat minute bune in parcare, de fata fiind si un prieten al milionarului.
loading...
Astazi, cei doi au iesit la pranz. Din imagini se poate vedea cum Alex Bodi ii da sa manance Sofiei si cum se joaca cu fetita Biancai. Ulterior, cei trei au parasit restaurantul unde au luat masa impreuna. In masina, Sofia ii pune o intrebare capcana Biancai Dragusanu.

”De ce a vrut mami sa vorbeasca cu Alex?”, spune Sofia. Bianca ii raspunde fetitei ei: ”Nu stiu, o sa aflam imediat”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro