Bianca nu mai vrea sa auda de Livian, dupa ce a vazut imaginile cu noua iubita

Ce decizie radicala a luat Bianca, dupa ce a vazut imaginile cu Livian si cu noua sa iubita. Fosta concurenta este hotarata.

Bianca de la Puterea dragostei este decisa sa uite complet de Livian. Desi multi sustinatori sperau ca cei doi isi vor mai da o sansa si se vor impaca dupa ce au castigat marea finala din 26 iulie, Bianca si Livian au anuntat ca totul s-a terminat intre ei si ca raman doar amici.

Acum, Bianca a anuntat ca vrea sa il uite definitiv pe Livian si i-a rugat si pe sustinatorii sai sa tina cint de dorintele sale, dupa ce sute de mii de persoane s-au intors impotriva lui Livian.

Acum, Bianca a anuntat ca vrea sa il uite definitiv pe Livian si i-a rugat si pe sustinatorii sai sa tina cint de dorintele sale, dupa ce sute de mii de persoane s-au intors impotriva lui Livian.

loading...
Zilele trecute, Bianca a dezvaluit ca, desi s-a terminat relatia cu Livian, niciodata nu o sa il poata uita si ca va continua sa vorbeasca si cu el.

Bianca a anuntat despartirea de Livian in cadrul unui vlog, dupa ce a urmarit declaratiile lui.

„Aseara, dupa ce am vazut vlogul lui, am fost suparata. Recunosc ca am plans, cred ca o ora am stat si am plans. (…) In momentele in care ne certam ma gandeam ca nu e barbatul cu care vreau sa imi petrec tot restul vietii, dar in momentul in care ne impacam imi dadeam seama ca da, vreau sa fie cu mine tot restul vietii. Nici eu nu am fost constata, cu gandul mai ales.

In capul meu ma gandeam ca nu o sa fiu cu el pentru ca aveam niste certuri si ma enerva, nu imi placea cum reactiona. (…) Problema este ca nu reusim sa ne intelegem. La mine este varsta, eu sunt o persoana mai sensibila, el este o persoana mai rationala. El gandeste cu mintea, eu cu sufletul.

Iau decizii la nervi, atunci, imediat. El nu, el sta si se gandeste. Noi nu suntem pe aceeasi lungime de unda, intr-adevar, ne dorim aceleasi lucruri.”, a explicat Bianca Comanici.

In ultimul sau vlog, denumit „Iubita bolnava! Am dus-o la spital”, Livian arata cum si-a dus masina la service. Ceea ce a atras atentia urmaritorilor nu a fost masina, ci o domnisoara care il asteapta pe Livian in fundal si despre care sustinatorii cred ca este noua sa iubita.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro