Bianca Pop, despre momentul in care ar fi fost drogata

Bianca Pop a facut dezvaluiri, duminica, in direct, la Romania TV, despre scandalul in urma caruia afirma ca ar fi fost drogata si violata. Fosta ispita sustine ca nu a putut ajunge la Institutul de Medicina Legala pentru a-i fi prelevate probe din cauza politistilor pe care-i acuza ca au ironizat-o.

Bianca Pop a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta, miercuri, dupa ce sustine ca ar fi fost drogata in camera de hotel in care locuieste.

„Eram la mine la hotel unde am stat sase luni. (…) Trei persoane au venit la usa mea. Am schimbat trei apartamente in acel hotel”, a spus fosta ispita, in direct la Romania TV.

Ea a povestit ca la fata locului au intervenit politistii si un echipaj medical, insa la acel moment a refuzat internarea.

„Au fost luate probe, nisipuri de pe masa. Au fost sigilate doua camere din hotel. Cand am ajuns la sectie, m-au luat la misto”, a marturisit Bianca Pop.

loading...
Intrebata daca a depus plangere penala, fosta ispita i-a acuzat pe politisti ca nu i-au venit in ajutor.

„Nu am reusit sa ajung la IML din cauza Politiei Romane. Acea substanta e la mine in sange o luna de zile. A trecut doar patru zile”, a mentionat ea.

Fosta ispita a spus ca in camera ei de hotel ar fi venit mai multi barbati care ar fi drogat-o.

„O data au venit cinci. Am fost filmata, pozata. M-am plimbat cu masina cu persoane necunoscute. Voiau sa-mi prezinte barbati care au bani. Sa fac ce? Prostitutie?

Au fost intretinute si relatii, dar daca esti drogata, nu mai stii cum a fost si din partea cui. Stiu foarte multe informatii urate. Chiar vreau sa fac acele analize”, a povestit ea.

Bianca Popa a mai spus ca nu mai are acte de identitate pentru ca i-au fost furate in urma cu patru luni.

„Asta e caz medical! Eu nu sunt medic!”, a fost reactia lui Dumitru Dragomir, care a parasit studioul Romania TV.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro