Bogdan Mocanu a uitat-o pe Andra Volos!

Chiar daca este un barbat puternic, Bogdan Mocanu a fost destul de afectat de unele decizii pe care le-a luat Andra Volos, asa ca, in mijlocul noptii, a facut o alegere radicala.

Desi majoritatea oamenilor au crezut ca de data aceasta Bogdan Mocanu si Andra Volos vor fi impreuna pentru totdeauna, se pare ca fostii concurenti de la Puterea Dragostei nu si-au gasit fericirea asa ca au ales sa mearga, din nou, pe drumuri separate.

Chiar daca inca nu exista declaratii oficiale cu privire la o posibila impacare intre cei doi tineri, este clar ca au fost foarte dezamagiti, iar Bogdan Mocanu si-a manifestat public sentimentele fata de deciziile neinspirate pe care Andra Volos le-a luat in ultima perioada. Pentru a se relaxa, castigatorul sezonului I Puterea Dragostei a ales sa plece departe de Capitala, tarziu in noapte.

Dupa cea mai recenta despartire de Bogdan Mocanu, Andra Volos a marturisit ca va pleca in Istanbul, in casa Puterea Dragostei. Extrem de afectat de declaratiile fostei sale prietene, Bogdan Mocanu a explicat pe retelele de socializare ca este mai mult decat dezamagit, pentru ca fosta concurenta de la Puterea Dragostei si-a incalcat o promisiune pe care a facut-o cu mult timp an urma.

loading...
Dat fiind faptul ca aspectele din viata lui nu sunt tocmai roz, Bogdan Mocanu a explicat ca simte ca are nevoie de un moment de respiro. Pentru a-si aduna gandurile, cel mai bun prieten al lui Jador le-a explicat prietenilor sai virtuali ca isi face repede bagajele pentru ca vrea sa plece pentru cateva zile la munte, tocmai ca sa se relaxeze.
„A inceput ca o gluma, dar sa stiti ca eu mi-am facut bagajul si pe la ora 1 o sa ajung in Brasov. Vreau sa uit de stresul asta din Bucuresti, nu mai vreau sa aud. Astept mesaje cu cazari dragute din Brasov. Sper sa ma mai ia cineva la ora 1, dar asta e. Doamne ajuta!”, a declarat Bogdan Mocanu, pe contul sau de Instagram.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro