Brigitte Pastrama, batuta de Florin Pastrama in parcarea unui supermarket!

Brigitte Pastrama a fost batuta cu salbaticie de Florin Pastrama, in parcarea unui supermarket din Capitala.

Brigitte Pastrama, una dintre cele mai cunoscute si controversate femei din Romania, a fost batuta crunt de sotul ei, Florin Pastrama. Scenele desprinse parca din filmele de groaza au avut loc in public, in parcarea unui supermarket din Capitala.

Florin Pastrama a lovit-o pe Brigitte Pastrama si a impins-o pe asfalt, urland la ea: „Ba, nu te potolesti, ba?”, conform imaginilor video publicate de RTV.

Mai multe persoane au vrut sa sara in ajutorul brunetei, insa Florin Pastrama a devenit agresiv si cu ei.

loading...
Brigitte Pastrama a incercat tot timpul sa pastreze aparentele in fata publicului si sa dea impresia ca are un mariaj fericit cu sotul ei, Florin Pastrama. Se pare, insa, ca intre cei doi soti nu curge doar lapte si miere, mai ales ca bataia incasata de bruneta in parcarea supermarketului in urma cu putin timp nu a fost primul incident de acest gen.

In luna iulie a acestui an au aparut imagini in care Brigitte Pastrama era agresata de Florin Pastrama chiar in shaormeria pe care ei o detin. Atunci, el si-a inghesuit sotia intr-un colt ameninand-o violent, pana cand o anagajata a intervenit. Speriata, fosta sotie a lui Ilie Nastase se asezase in genunchi in fata partenerului ei si plangea in hohote, sperand sa scape din mainile lui.

Dupa incident, Brigitte i-a luat apararea sotului si a declarat ca imaginile erau mai vechi si ca totul este bine in mariajul ei.

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a batut nimeni. A fost doar o cearta. Ce, oamenii nu se mai cearta?! E totul lapte si miere? Arata-mi mie o familie care nu se cearta, pe bune! Dar noi suntem invatati sa facem din tantar armasar, asta e”, a declarat Brigitte in urma cu aproximativ doua luni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro