Brigitte Pastrama se pregateste de divort?

Brigitte Pastrama se gandeste deja la divort, si nici nu e de mirare, in lumina ultimelor evenimente… Sotia lui Florin Pastrama a fost batuta, umilita si tarata pe jos in public!

Pentru Brigitte Pastrama divortul a devenit o iminenta, cel putin asa sustin apropiatii ei, pentru ca, se pare, bruneta nu mai suporta tratamentele la care o supune sotul ei.

Desi, la scurt timp dupa incident, Brigitte a incercat sa-i ia din nou apararea sotului ei si sa mascheze grozavia faptelor, desi nu este prima oara cand este tratata cu violenta, de data aceasta sotia lui Florin Pastrama nu poate trece peste momentele de groaza traite…

„Apele sunt extrem de agitate in familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, cauta un avocat. Mai mult ca sigur vrea sa inainteze actiunea de divort. Nu-i singurul eveniment violent in care a fost implicata’, a declarat pentru Wowbiz o sursa din anturajul vedetei.

loading...
Recent, Brigitte Pastrama si sotul ei, Florin, au fost protagonistii unui nou moment incredibil, imaginile in care bruneta era batuta, jignita si tarata pe jos, in parcarea unui supermarket fiind ulterior difuzate in bucla la TV. Mai mult, oamenii care au vrut sa ii vina in ajutor Brigittei au fost rapid alungati de furia lui Florin.

Florin Pastrama a lovit-o pe Brigitte Pastrama si a impins-o pe asfalt, urland la ea: „Tu si cu toata familia ta. Fa! Nu te potolesti, fa?”, doar interventia martorilor salvand-o, probabil de la o bataie sora cu moartea.

Brigitte a mai avut un episod agresiv cu sotul ei. Cu toate ca a negat ca Florin o bate, atunci cand au aparut imaginile in care era agresata, ea a spus ca imaginile sunt vechi… desi pentru Brigitte Pastrama si acela era motiv de divort.

In presa a aparut un filmulet in care Brigitte era agresata de sotul ei, Florin Pastrama. Afaceristul era violent, moment in care vedeta s-a speriat si s-a pus pe jos plangand. Atunci cand au aparut imaginile, fosta sotie a lui Ilie Nastase a incercat sa nu dea prea mare importanta acestui subiect.

Dupa incident, Brigitte i-a luat apararea sotului si a declarat ca imaginile erau mai vechi si ca totul este bine in mariajul ei.

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a batut nimeni. A fost doar o cearta. Ce, oamenii nu se mai cearta?! E totul lapte si miere? Arata-mi mie o familie care nu se cearta, pe bune! Dar noi suntem invatati sa facem din tantar armasar, asta e’, a declarat Brigitte in urma cu aproximativ doua luni.

Acelasi lucru s-a intamplat si acum, Brigitte incercand, cel autin in fata presei, sa lase impresia ca totul a fost exagerat, insa acest gen de reactie este binecunoscut de catre victimele abuzatorilor, care, nu de putine ori, ajung sa le ia apararea acestora, gasindu-le scuze.

Totusi, dat fiind ca este o femeie independenta, nu este exclus ca, de data asta, Brigitte Pastrama sa dea divort.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro