Care ar fi, de fapt, relatia dintre Lidia Buble si Costi Ionita?

Lidia Buble a vorbit despre aparitie ei alaturi de Costi Ionita.

Lidia Buble a fost fotografiata in urma cu cateva zile alaturi de Costi Ionita. Imaginile postate pe Internet au ridicat multe semne de intrebare, iar cantareata a decis sa vorbeasca despre relatia dintre cei doi. Totusi, se pare ca exista o relatia intre cei doi cantareti.

Lidia Buble si Costi Ionita au fost vazuti impreuna in urma cu doar cateva zile. De atunci, internautii si-au pus tot felul de intrebari, care este legatura dintre cei doi artisti. Desi pana la momentul actual, Lidia nu a dat niciun detaliu despre imagini, se pare ca vedeta a hotarat sa vorbeasca despre intalnirea intre ea si cunoscutul intepret de muzica de petrecere.

„Eu si Costi avem o piesa impreuna si mai avem si alte proiecte muzicale”, a lamurit cantareata.

loading...
Totusi, se pare ca nu este vorba despre o relatie romantica, ci este vorba doar despre o colaborare intre cei doi cantareti. In plus, frumoasa blondina a mai adaugat faptul ca de mult timp face parte din industria muzicala si are prieteni de genul masculin, dar nu sta sa se afiseze cu toti.
„Eu, facand parte din industria muzicala, ma intalnesc cu foarte multe persoane, mai ales de genul masculin. Daca ar fi sa apar cu toti in presa, ar insemna ca eu schimb barbatii ca pe sosete”, a mai explicat Lidia Buble.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro