Ce cadou SCUMP i-a facut Livian iubitei sale!

Livian si Florentina formeaza cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton, spre surprinderea tuturor celor care sperau ca el si Bianca Comanici sa se impace.

Bianca si Livian s-au despartit in urma cu cateva luni si desi fanii lor sperau la o impacare, se pare ca acest lucru nu a mai fost posibil. Florentina a reusit sa il cucereasca pe Livian, iar cei doi si-au asumat recent relatia desi se tatoneaza inca din luna martie.

Bianca a facut ieri o marturisire dureroasa atat pentru ea, cat si pentru persoanele care tin la ea. Aceasta a marturisit ca sufera foaret mult dupa Livian si ca ar fi dispusa sa il primeasca inapoi daca el ar vrea sa se intoarca.

„In continuare exista in inima mea, in continuare il iubesc si o recunosc, in caz ca se uita, el trebuie sa stie asta. A pierdut un om care chiar il iubea si l-a acceptat in viata lui fara nimic. Eu as fi fost multumita sa nu stie absolut nimeni despre noi doi, sa fim doar noi doi si atat si as fi renuntat la tot ceea ce am pentru el, dar doar daca si el ar fi renuntat la tot ce are pentru mine. Atat.”, a dezvaluit Bianca intr-un live la wowbiz.ro

loading...
Livian pare mai indragostit ca oricand. Se pare ca Florentina a reusit sa ii suceasca mintile si sa il faca sa o uite definitiv pe Bianca. Ba mai mult, Livian i-a facut un cadou extrem de scump Florentinei. Acesta i-a cumparat un ceas Rolex, la fel ca al lui, insa varianta pentru femei. Florentina nu s-a putut abtine si a postat imediat cateva imagini cu ceasul pe o retea de socializare. Iata cum arata ceasul de zeci de mii de dolari.
Desi multi nu cred in povestea lor de dragoste, nimeni nu stie cu adevarat ce se petrece intre doi. Daca dragostea lor va invinge sau nu, doar testul timpului ne va dezvalui adevarul.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro