Ce le-a spus Alexandra prietenilor cand a plecat la Puterea Dragostei!

Alexandra de la Puterea Dragostei a tinut ascunsa participarea sa la emisiune chiar si cand se afla deja in Istanbul

Alexandra si sora ei Adriana sunt concurente la Puterea Dragostei sezonul 3, cele doua au intrat in emisiune chiar din prima zi a noului sezon. Se pare ca Alexandra a tinut ascuns de prietenii sai participarea la emisiunea care se filmeaza in Istanbul.

Denis Petcu, un vlogger care este prieten bun cu Alexandra, care a si filmat cu aceasta pentru canalul ei de Youtube, a dezvaluit ca a fost dezamagit cand a aflat ca tanara l-a mintit. De altfel, Denis Petcu apare pe canalul de Youtube al surorilor Alexandra si Adriana in mai multe filmulete.

”Alexandra mi-a spus ca se duce la un casting pentru ceva legat de moda. Nu mi-a spus ca se duce la Puterea Dragostei. Eu nici nu am stiu ca ea a plecat in Turcia. Era de o saptamana la Istanbul si filma la Puterea dragostei cand am vorbit cu ea ca sa mai filmam pentru vlogul ei, iar mi-a spus ca nu are timp pentru ca are treaba”, a povestit Denis Petcu. Tanarul a marturisit ca a fost dezmagit ca Alexandra l-a mintit su nu i-a spus nici macar ca s-a dus la castingul pentru Puterea Dragostei, pentru ca el o considera prietena buna.

loading...
De altfel, la scurt timp dupa ce Alexandra a aparut la Puterea Dragostei, Denis Petcu a povestit intr-un vlog ce relatie are cu tanara si i-a luat apararea atunci cand aceasta a fost criticata de Cristian Comanici.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro