Ce masina de fite conduce Florentina, noua iubita a lui Livian?

Florentina este noua iubita a lui Livian, iar parerile despre relatia celor doi sunt impartite.

In timp ce o parte din fanii Puterea dragostei o sustin pe Bianca, care inca sufera dupa acesta, ceilalti il sustin pe Livian si noua lui relatie. Bianca si Livian s-au despartit definitiv, se pare, si fiecare este liber sa isi vada mai departe de viata lui.

Florentina este noua iubita a lui Livian. Se pare ca cei doi s-au cunoscut inca din luna martie si de atunci Livian a tinut legatura cu ea. Florentina l-a cucerit pe castigatorul Puterea dragostei cu trupul ei bine lucrat la sala, dar si cu faptul ca este o femeie hotarata si matura, care stie ce vrea de la viata.

Livian considera ca el a ”facut-o doamna” pe Bianca si pe toate fostele lui iubite. Acesta nu se considera deloc vinovat pentru destramarea relatiei sale cu Bianca si isi vede mai departe de viata.

loading...
Livian a inceput sa faca vloguri alaturi de noua lui iubita. Se pare ca acesta i-ar fi pierdut cheia de la masina de fite. Florentina conduce un BMW alb, de zeci de mii de euro. Livian a spus in intermediul vlogului cat il costa sa ii recupereze cheia de la masina.

„Am jucat un rol din martie, am strans din dinti, am lasat capul jos. Am in mine o perversitate foarte mare, pe care o aplic in cazuri extreme. Am luat-o pe fata asta si am adus-o in punctul in care e acum. O iau si pe fata asta si, in viziunea mea, o iau si o aduc unde ii e locul in capul meu.

Acum suntem in cunoastere. De ce? Fetele au tendinta sa se piarda in detalii, nu sa evolueze. Puteti sa ma numiti „Sfantul femeilor” pentru ca orice femeie o pot tranforma intr-o doamna din toate punctele de vedere. Asta-s eu, un golanas, un derbedeu, cum vreti voi.”, a spus Livian.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro