Ce se intampla cu Adelina Pestritu, la 5 zile de cand a anuntat ca are COVID-19!

Adelina Pestritu anunta in urma cu 5 zile ca are coronavirus! La inceput, a oferit detalii privind starea sa de sanatate, insa de cateva zile a disparut de pe retelele de socializare.

Adelina Pestritu a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, iar anuntul a fost facut in miez de noapte, chiar de catre vedeta pe retelele de socializare, cu lacrimi in ochi.

Adelina si-a dat seama ca ceva nu este in regula, dupa ce a mancat o ciocolata si a sesizat ca nu are gust. Vedeta a ramas fara gust si fara miros, motiv pentru care a decis sa se testeze pentru coronavirus: „Cand m-am trezit am simtit ca raman fara gust si fara miros. Nu a fost o senzatie pe care am avut-o brusc, totul s-a intamplat treptat. Inainte sa intru in starea de panica am zis sa-mi dau singura un test. Mi-am facut o cafea, am pus o doua lingurite de miere si mi-am dat seama ca imi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care il aveam si aveam aceeasi senzatie„.

Din pacate, testul pentru COVID-19 a iesit pozitiv, iar Adelina Pestritu s-a prezentat de urgenta la spital.

„Din pacate, zilele trecute, am intrat in contact cu un bolnav de Covid, iar dupa ce au aparut primele simptome, am ramas fara gust si fara miros. Am facut un test, testul a iesit pozitiv, iar acum ma aflu in parcarea spitalului. Astept sa fiu internata. Cei din familia mea vor fi testati, respectiv Zeni, bunicii. Sotul a iesit negativ. Va tin la curent’, a spus Adelina Pestritu.

loading...
Vedeta a tinut sa precizeze ca a contractat virusul de la o persoana care era deja infectata, insa nu a stiut acest lucru.

‘Nu am stiut ca persoana respectiva este infectata cu Covid. Eu mi-am facut testul dupa ce am ramas fara gust si fara miros. Am mancat o ciocolata si simteam ca mananc hartie. Starea mea de sanatate este deocamdata buna’, a declarat Adelina.

Multi au acuzat-o, insa, ca nu ar fi luat virusul, ba chiar ca ar fi fost platita sa spuna ca il are. Vedeta a incercat sa lamureasca totul in prima zi pe retelele sociale, iar apoi nu a mai postat nimic.

Pe toata perioada weekend-ului nici ea, nici sotul ei, Virgil Steblea, nu au postat niciun story, nicio informatie pe retelele de socializare.

Cu toate ca a promis ca isi va tine fanii la curent, dat fiind marea comunitate de fani de pe Instagram, care se ridica la peste 1,5 milioane de urmaritori. Momentan, insa, poate si pe fondul comentariilor negative la adresa sa, Adelina Pestritu a decis sa faca o pauza, probabil pana se va reface complet.

loading...
Ultima data, s-a aflat ca este internata la Spitalul Militar ROL 2, aflat in Otopeni, in curtea Institului de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro