Ce spunea Adelina Pestritu, cu doar cateva ore inainte de a afla ca are coronavirus

Adelina Pestritu a anuntat in noaptea de 1 spre 2 septembrie ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus! Cu numai cateva ore inainte, vedeta a postat un mesaj pe Facebook, unul pozitiv, la prima vedere, dar care, pus in context, ar fi putut trada o neliniste, din partea vedetei.

Adelina Pestritu este foarte activa pe retelele de socializare si mereu le transmite fanilor sai ganduri bune si pozitive.

Odata cu venirea toamnei, pe data de 1 septembrie, vedeta a postat pe Facebook la ora 09:55 dimineata un mesaj incurajator, fiind convinsa ca ziua care abia incepea avea sa fie una foarte buna! Asta, la prima vedere…

„Buna dimineata! Ziua asta trebuie sa fie cea mai buna!”, a scris ea in dreptul unei fotografii cu un buchet de flori, realizata in noua masina achizitionata!

La prima vedere, reiese ca la acel moment nu avea nicio banuiala cu privire la diagnosticul pe care avea sa-l primeasca. Sau… Era posibil sa fi asteptat deja rezultatul testului COVID-19, iar prin intermediul mesajului transmitea, de fapt, ca nutreste speranta ca va urma sa primeasca o veste buna in acest sens!

loading...
Din pacate, lucrurile nu au stat asa cum ar fi sperat, iar vedeta a aflat cateva ore mai tarziu ca a contractat noul coronavirus!

La cateva ore a ramas fara gust si fara miros, moment in care si-a dat seama ca ceva nu este an regula: „Cand m-am trezit am simtit ca raman fara gust si fara miros. Nu a fost o senzatie pe care am avut-o brusc, totul s-a intamplat treptat. Inainte sa intru in starea de panica am zis sa-mi dau singura un test. Mi-am facut o cafea, am pus o doua lingurite de miere si mi-am dat seama ca imi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care il aveam si aveam aceeasi senzatie„.

In cele din urma a ajuns la spital, unde a facut anuntul cu lacrimi in ochi.

„Din pacate, zilele trecute, am intrat in contact cu un bolnav de Covid, iar dupa ce au aparut primele simptome, am ramas fara gust si fara miros. Am facut un test, testul a iesit pozitiv, iar acum ma aflu in parcarea spitalului. Astept sa fiu internata. Cei din familia mea vor fi testati, respectiv Zeni, bunicii. Sotul a iesit negativ. Va tin la curent’, a spus Adelina Pestritu.

Toate aceste speculatii au fost intarite de Adelina. Vedeta a oferit declaratii care au starnit multe semne de intrebare, din partea fanilor si din partea jurnalistilor, totul rezumandu-se la faptul ca Adelina a „inghesuit” toate evenimentele in decurs de cateva ore. Mai exact, in decurs de 4-5 ore, bruneta si-a pierdut mirosul, s-a prezentat pentru efectuarea testului COVID, a primit si rezultatul pozitiv pentru testul COVID si a ajuns si la spital, sa se interneze.

Pe toata perioada weekend-ului nici ea, nici sotul ei, Virgil Steblea, nu au postat niciun story, nicio informatie pe retelele de socializare.

Cu toate ca a promis ca isi va tine fanii la curent, dat fiind marea comunitate de fani de pe Instagram, care se ridica la peste 1,5 milioane de urmaritori. Momentan, insa, poate si pe fondul comentariilor negative la adresa sa, Adelina Pestritu a decis sa faca o pauza, probabil pana se va reface complet.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro