Cine sunt parintii fetelor care au batut-o pe copila de 13 ani din Targu Jiu!

Apar noi amanunte despre agresoarele fetei de 13 ani din Targu Jiu, iar localnicii sunt ingroziti.

Dupa ce filmarea cu fata de 13 ani, snopita in bataie si umilita de alte 4 fete minore, a fost facuta publica politistii s-au sesizat. Astfel, agresoarele au fost identificate si au ajuns la politie, alaturi de parinti, pentru a da declaratii. La politie a ajuns si David, baiatul care a asistat la bataia pe care a si filmat-o.

Ei bine, pe paginile de socializare sunt tot mai multe mesaje ale oamenilor din Targu Jiu, care afla acum amanunte terifiante despre batause, in timp ce alte fete isi fac acum curaj si spun ca au fost si ele victime ale acestora.

Dar, in mesajele de pe facebook apar si alte informatii, care pana acum nu au fost confirmate de autoritati, mai ales ca numele agresoarelor nu au fost facute publice. ”Mama uneia dintre fetele agresoare lucreaza la Protectia Copilului, daca ea nu e in stare sa-si educe propriul copil, cum e pastrata totusi in acea functie”, scrie cineva intr-un mesaj pe facebook. Apoi, acelasi personaj mai arunca o informatie ”tatal unei alte fete e politist”. Imediat, lumea s-a agitat si informatia a fost distribuita pe mai multe grupuri.

loading...
Imaginile cu fata de 13 ani care era batuta si umilita de alte tinere a ajuns virala pe internet pe 6 septembrie. Politistii au intrat pe fir dupa ce cazul din Targu Jiu a ajuns si in presa, si au reusit sa le identifice pe protagoniste. Pe numele agresoarelor a fost deschis dosar penal.

”Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public pe o retea de socializare, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Gorj s-au sesizat din oficiu, fiind dispuse verificari. Astfel, cu ocazia verificarilor efectuate de politisti, au fost identificate trei tinere cu varste cuprinse cu varste intre 12 si 14 ani, din municipiul Targu Jiu, care au exercitat acte de violenta asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Targu Jiu.

Doua dintre tinerele care ar fi exercitat acte de violenta au fost aduse la sediul Politiei Municipiului Targu Jiu, fiind insotite de catre parinti, in vederea audierii. Politistii continua verificarile pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul, fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente,” au precizat reprezentantii IPJ Gorj.

In plus, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Victor Tuhasu a anuntat ca parintii minorilor care au fost implicati in agresiune au fost sanctionati cu cate 500 de lei. Iar una dintre agresoare, in varsta de 14 ani, banuita de savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente a fost retinuta pentru 24 de ore in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro