Cornel Ilie a divortat!

Pandemia a lasat si urme mai putin placute in vietile de cuplu. Cornel Ilie si-a anuntat divortul intr-un moment neasteptat.

“Pleaca! Maine o sa-mi treaca, Si ce daca? Lasa-ma sa mor, de dor! Fericirea mea, la naiba!”, erau versurile piesei trupei Vunk, piesa ce se difuza la radio in urma cu 8 ani. Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie caci despre el e vorba, a facut un anunt neasteptat pe pagina sa de Facebook.

Dupa o casnicie de 5 ani cu Eliza Suditu, au ales sa puna capat si au anuntat divortul. Avea 39 de ani, atunci cand Cornel a facut pasul cel mare alaturi de Eliza, in vara anului 2015. Dupa o poveste de dragoste ca in filme, unde Eliza a fost ceruta de sotie exact in acelasi loc unde ei s-au si cunoscut, pe strada… cei doi au ajuns in punctul divortului. Desi au impreuna si 2 copii, Zara si Cezar, nici macar cei mici nu i-au putut tine impreuna, ca o familie. In luna mai a acestui an, Cornel a povestit in cadrul emisiunii Teo Show, cum este viata lui de familie alaturi de cei doi copii. Nimic nu parea la acel moment sa zdruncine familia cu un posibil divort, dar ca in cele mai multe cazuri aparentele inseala.

Pe pagina sa de Facebook, Cornel a tinut sa mentioneze:

loading...
Din “Poveste” a ramas “O veste”:

De-a lungul timpului, oamenii au facut ca termenul “divort” sa capete un aer distructiv, fatalist, asa ca o sa formulez altfel:

Eu si cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am invatat foarte multe impreuna unul de la altul, am invatat si mai multe despre noi insine si, mai ales, despre viata.

Am devenit mai puternici si mai curajosi, unul prin celalalt.

Vom continua sa ne crestem copiii cu aceeasi dragoste si grija, aratandu-le toate frumusetile vietii, bunatatea fata de ceilalti si invatandu-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.

Ne vom ajuta mereu, ramanem aceiasi prieteni buni, dar si aceleasi persoane discrete cu viata lor personala.

Astfel ca aceasta este singura data cand vom spune ceva despre acest subiect.

loading...
Va multumim ca intelegeti aceasta alegere.

Exista dragoste dupa iubire.

Fotografia este facuta azi, putin mai devreme.”

Marturisirea lui a fost alaturi de o poza in care el si Eliza isi dau mana amical.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro