Cornel Ilie divorteaza, dupa 5 ani de casnicie

Veste neasteptata in showbiz-ul romanesc. Cornel Ilie de la Vunk divorteaza de Eliza, mama copiilor sai. Artistul a fost cel care a facut anuntul despartirii care a luat pe toata lumea prin surprindere.

In urma cu putin timp, Cornel Ilie a anuntat ca divorteaza de Eliza, femeia cu care are doi copii si cu care s-a casatorit in urma cu cinci ani. Desi nu mai formeaza un cuplu, cei doi au ramas in relatii foarte bune de dragul copiilor.

‘Din Poveste’ a ramas O veste’:

De-a lungul timpului, oamenii au facut ca termenul divort’ sa capete un aer distructiv, fatalist, asa ca o sa formulez altfel:
eu si cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am invatat foarte multe impreuna unul de la altul, am invatat si mai multe despre noi insine si, mai ales, despre viata.
Am devenit mai puternici si mai curajosi, unul prin celalalt.

loading...
Vom continua sa ne crestem copiii cu aceeasi dragoste si grija, aratandu-le toate frumusetile vietii, bunatatea fata de ceilalti si invatandu-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.

Ne vom ajuta mereu, ramanem aceiasi prieteni buni, dar si aceleasi persoane discrete cu viata lor personala.

Astfel ca aceasta este singura data cand vom spune ceva despre acest subiect.
Va multumim ca intelegeti aceasta alegere.

Exista dragoste dupa iubire.

Fotografia este facuta azi, putin mai devreme.’, a fost mesajul lui Cornel Ilie.

Cornel Ilie a povestit cum si-a intalnit jumatatea. Invitat la Europa Fm la emisiunea pe care o modereaza Andreea Esca, artistul a dat din casa si a marturisit emotionat ca este foarte fericit alaturi de Eliza si de fetita lor, Zara, care a venit pe lume la 15 noiembrie.

„Pe Eliza am vazut-o pe strada. M-a facut sa tresalt si sa intorc capul dupa ea, insa asta a fost tot atunci. Ceva mai tarziu am revazut-o si atunci am gasit-o. Mi-a fost usor cu Facebook-ul. Am cerut-o de sotie tot pe strada, in locul unde ne-am intalnit. Este o intersectie micuta. Imi aduc aminte ca era ziua mamei mele. I-am zis sa facem o poza, pe strada acolo, dar eu am filmat momentul, pentru ca am zis ca asa ceva trebuie sa-mi ramana amintire”, a spus artistul, in urma cu cinci ani.

Cornel si Eliza Ilie au au impreuna doi copii. Sotia solistului trupei Vunk a adus pe lume un baietel, anul trecut.

„A VE(nit) Cezar. Aseara, a venit in lumea asta frumoasa un viitor barbat care va avea grija de Zara si care va conduce un imperiu de bunatate si de iubire. O sa te-nvatam sa cuceresti lumea ajutand-o, facand-o sa zambeasca si oferindu-i speranta. Cezar Mihai Ilie, te asteptam, bine-ai venit! Mamicile sunt Dumnezei, taticii sunt doar simpli oameni. LE: am asistat la operatie, iar coloana sonora pe care a asigurat-o doctorul a fost «Vinovatii fara vina» (Pasarea Colibri), trasandu-i, deja, misiunea de a se simti liber si de a spune ce gandeste, cu glas puternic. Nu conteaza cat de lung ai parul, spunea artistul in urma cu un an.

Cei doi erau impreuna din 2013, dupa ce Eliza a rupt logodna cu patronul unor lanturi de magazine din Bucuresti, cu care avea o relatie de patru ani. Eliza este originara din Dambovita si a absolvit cursurile Facultatii de Drept.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro