De cat timp este Livian cu noua iubita

Livian de la Puterea dragostei a vorbit despre relatia pe care o are cu noua iubita, Florentina. De cat timp sunt impreuna si ce planuri de viitor au.

Livian a realizat un nou vlog, in care a vorbit despre noua sa relatie si despre motivul pentru care a ales acum sa vorbeasca despre tanara cu care se iubeste.

De cateva zile, fanele Biancai au inceput sa o atacea pe Florentina pe contul sau de socializare si s-au luat de trecutul acestei tinere.

Livian de la Puterea dragostei si-a sfatuit fanii sa nu o mai atace pe Florentina, deoarece a inceput o relatie cu ea si vrea sa vada incotro se indreapta aceasta poveste de dragoste. „N-are rost s-o atacati. Asta denota ce fel de oameni sunteti voi. Voi ati dat incontinuu ca niste razboinici d-aia orbi. Va zic direct. Am jucat un rol din martie, am strans din dinti, am lasat capul jos. Am in mine o perversitate foarte mare, pe care o aplic in cazuri extreme”, a declarat Livian in ultimul sau vlog.

De asemenea, Livian de la Puterea dragostei a vorbit si despre relatia pe care a avut-o cu Bianca si despre provocarile pe care le-au intampinat cei doi in ultimele luni, cand multi fani au sperat ca se vor impaca.

loading...
„Am luat-o pe fata asta si am adus-o in punctul in care e acum. O iau si pe fata asta si, in viziunea mea, o iau si o aduc unde ii e locul in capul meu. Acum suntem in cunoastere. De ce? Fetele au tendinta sa se piarda in detalii, nu sa evolueze. Puteti sa ma numiti „Sfantul femeilor” pentru ca orice femeie o pot tranforma intr-o doamna din toate punctele de vedere. Asta-s eu, un golanas, un derbedeu, cum vreti voi”, a mai spus fiul lui Nelson Mondialu in vlog.

In plus, fiul lui Nelson Mondialu a mai facut o declaratie care i-a infuriat pe fani! Se pare ca el a inceput sa vorbeasca cu Florentina inca din perioada in care se afla in casa alaturi de Bianca.

„Pe ea am cunoscut-o de cateva luni bune, prin intermediul unui prieten. A fost o relatie de prietenie, a fost alaturi de mine in momente grele. Am apreciat asta la ea. Ziceti ca vrea sa-mi manance banii si urmaritorii. Nu vrea sa-mi manance nimic (…) Legat de chestia cu logodna, a fost o demonstratie din partea ei.

Si-a pus ca e logodita ca sa nu-i mai dea mesaj baietii. Ea incearca ca vrea ceva serios cu mine. Suntem in perioada de cunoastere. N-ar trebui sa ne aruncam niciunul, nici ea nu stie ce prezint eu. Dupa cum ati vazut, va pot aduce in orice sentiment. Sa fiu al naibii, cred ca trebuia sa fac scoala de actorie”, a incheiat Livian de la Puterea dragostei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro