Diana Sentes, imagini senzationale cu burtica de gravida!

Diana Sentes de la Exatlon este insarcinata pentru prima data si a facut publice primele imagini cu burtica de gravida.

Diana Sentes, una dintre cele mai indragite concurente de la Exatlon, este in culmea fericirii. Fosta Razboinica este insarcinata pentru prima data si le-a dezvaluit tuturor burtica de gravida.

Vedeta a facut anuntul pe retelele de socializare, precizand ca este nerabdatoare sa devina mama pentru prima oara si sa isi cunoasca bebelusul.

Cunoscuta antrenorare de fitness se iubeste cu un tanar care o iubeste la nebunie, Razboinica de la Exatlon luand decizia, inainte de pandemie, sa se mute impreuna cu acesta si, mai mult, in perioada de izolare a avut supriza de a afla ca este insarcinata cu primul copil.

loading...
Cu toate acestea, chiar daca este insarcinata, Diana Sentes nu a renuntat la sportul care a facut-o celebra, fitness-ul. Frumoasa fosta Razboinica isi doreste sa nu acumuleze prea multe kilograme in timpul sarcinii si are mare grija si la alimentatie.

La o privire mai atenta, burtica in formare a frumoasei Diana Sentes este vizibila, dar corpul fostei Razboinice de la Exatlon este, in continuare, unul ca de fotomodel.

Cei doi au avut o relatie de scurta durata, iar Diana Sentes a fost prima femeie cu care Dani Otil s-a afisat in public dupa relatia cu Mihaela Radulescu, fiind suprinsi in ipostaze tandre.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro