El e copilul pe care Liviu Varciu l-a crescut in secret. Cum arata baiatul si care e povestea lui tragica

In tot acest timp Liviu Varciu a crescut in secret copilul fratelui sau, despre care nu a dat amanunte si nu s-a afisat public. Din nefericire, baiatul a ramas fara tata in urma unui eveniment cumplit, iar artistul se ocupa de cresterea lui si a creat o legatura stransa.

Artistul a primit o lovitura puternica in momentul in care fratele lui, Ionut Varciu, a decedat. Inca din momentul in care Liviu a ajuns la sicriul fratelui sau, acesta a promis ca va avea grija de fiul lui pe nume Mario. Asadar, se pare ca Liviu Varciu s-a tinut de promisiune, iar inca din anul 2009, atunci cand a avut loc evenimentul tragic, a creat o legatura stransa cu copilul fratelui sau, pe care il iubeste nespus de mult. Acesta traieste in Constanta, iar de cate ori prezentatorul tv are ocazia sa treaca pe acolo, il viziteaza. De 11 ani Liviu continua sa aiba grija de Mario si sa il iubeasca neconditionat.

„Mario a crescut intr-un mediu sanatos, a primit o educatie frumoasa, este un copil vesel si destept. Foarte matur pentru varsta lui. Stie cine este tatal lui adevarat, stie ce s-a intamplat. Asa a fost crescut de mic, i s-a spus continuu ca taticul lui este in Ceruri”, ne-au declarat surse apropiate familiei Varciu.
loading...
Fratele lui Liviu Varciu era pompier si s-a stins in urma unui accident de masina, incercand sa ocoleasca un motociclist, dar din pacate s-a rasturnat intr-o curba. Din acel moment au urmat momente groaznice pentru familia Varciu, iar parintii tanarului au lesinat cand l-au vazut fara suflare. Liviu Varciu se afla la aceea vreme cu Adelina Pestritu, care a incercat sa il puna pe picioare.

Totodata, la ceva timp dupa evenimentul nefericit, Vaduva lui Ionut Varciu a decis sa se recasatoreasca, iar spre uimirea tuturor, Liviu Varciu nu s-a opus.

„Liviu le-a spus tuturor atunci ca Roxana este femeie foarte tanara si ca nu este in regula sa ramana singura, cu un copil. Ea are acum alaturi un barbat foarte bun, care tine foarte mult la Mario, il trateaza ca pe propriul copil.”, au mai spus sursele.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro