Elena Lasconi este noul primar din Campulung Muscel.

La alegerile locale din 2020, mai multe vedete au aspirat la scaunul de primar sau in consilii locale, astfel ca s-au mobilizat rapid pentru a-si castiga un loc in politica! O parte dintre vedete au obtinut rezultate bune, chiar excelente. Iata ce scor au obtinut!

Din showbiz au vrut sa intre direct in politica. Multora nu le-a iesit, insa s-au remarcat vedete care au obtinut ceea ce si-au dorit.

De exemplu, Elena Lasconi, fosta vedeta de la PRO TV a castigat primaria din Campulung Muscel. Iata care sunt rezultatele pentru vedetele care s-au inscris anul acesta la alegerile locale.

De departe cele mai bun rezultat obtinut, dintre vedetele care au participat la alegerile locale din 2020, este cel al fostei realizatoare TV, Elena Lasconi, care este noul primar al orasului Campulung Muscel.

loading...
A castigat chiar detasat, impunandu-se in cel putin 17 dintre cele 19 sectii de votare din municipiu, potrivit digi24.ro.

„Inca de la inceput am simtit biroul din Primarie. (…) Am crezut din tot sufletul si m-am incarcat din energia oamenilor. De astazi Primaria e a voastra’, a precizat Elena Lasconi.

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu a candidat din partea Partidului Verde. Scorul obtinut a fost de 1,7%, mai mult fata de fostul premier Calin Popescu Tariceanu care a obtinut 1,6% din voturile bucurestenilor.

„Multumesc echipei Partidului Verde pentru Bucuresti si sectorul 1. Pentru entuziasm si munca. Puteam spune ca rezolvam totul. Ar fi fost o minciuna. I-am lasat pe altii sa o faca. Noi nu promitem ceva anume, dar vom incerca sa rezolvam cat mai mult. Multumesc si celor din tara din Partidul nostru si tuturor celor care ne-au aratat pretuirea lor. Suntem la inceput. Suntem un partid suta la suta european si o mie la suta romanesc!”, a transmis Florin Calinescu in urma cu cateva zile.

Chiar daca candidatura actorului Claudiu Bleont a fost primita cu bratele deschise, din pacate nu a fost votat in numar suficient de mare pentru a castiga primaria din Belis.

A fost sustinut de PNL, premierul Ludovic Orban si primarul Emil Boc, insa, nu a fost suficient, fiind infrant de Viorel Matis.

loading...
„Cand cel mai performant primar din Romania, la nivel de oras mare, iti ofera sprijinul sau, asta nu poate sa insemne decat un singur lucru: ca proiectele gandite pentru comuna Belis sunt valoroase si ca, in echipa, pot fi realizate. Asa ca ii multumesc sincer lui Emil Boc pentru toata sustinerea, pentru disponibilitatea de a ma sfatui – Emil am atatea de invatat de la tine si o voi face spre binele satenilor comunei Belis, si pentru ca mi-a aratat ca atunci cand lucrezi in echipa nimic nu este imposibil. Asa ca oameni buni haideti la vot pe 27 septembrie. Haideti sa facem impreuna din Belis mandria si nu rusinea Clujului.’, a transmis el pe retelele de socizalizare cu cateva zile inainte de vot.

Fosta sotie a lui Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu, a candidat la Primaria sectorului 1. Alegerile au fost castigate de Clotilde Armand, sustinuta de PNL, USR-PLUS, cu 47% din voturi.

„Este cel mai bogat sector al Capitalei, dar si cel mai vaduvit, de asta vreau sa candidez. Sunt sustinuta de Partidul Ecologist Roman. Langa mine este si presedintele partidului. Am decis sa candidez pentru ca toti cei care au fost pana acum la sectorul 1 s-au concentrat pe probleme, nu pe solutii. Eu vin de pe strada, lucrez in sectorul 1, cunosc problema din interior si al solutiile potrivite’, spunea Adriana Bahmuteanu, cand si-a anuntat candidatura.

La randul ei, Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama, a obtinut 1,8% din voturi.

Ilan Laufer, sotul fostei partenere a lui Jorge, care s-au intors recent din Statele Unite si-a depus candidatura la Primaria Capitalei. A obtinut un scor extrem de mic, de 0,1%, castigator fiind Nicusor Dan.

„Am votat cu gandul la oamenii care isi iubesc cu adevarat tara. Mi-am exercitat puterea aflata in vot pentru tinerii patrioti, pentru cei care nu vor sa renunte la tara lor si pentru cei care vor sa se intoarca acasa!”, a transmis Ilan Laufer.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro