Ella si Iancu Sterp, impreuna?

Ella de la Puterea dragostei si Iancu Sterp formeaza un cuplu? Dupa ce apropiatii i-au dat de gol, acum si Ella face declaratii.

In ultima perioada au fost mai multe zvonuri conform carora Ella si Iancu ar fi impreuna. Asta pentru ca Iancu a tot vizitat-o pe Ella acasa. Si desi multa vreme Ella a spus ca intre ea si Iancu nu este altceva decat o prietenie, apropiatii spun altceva.

Zilele trecute, intr-un live, Manuela Oprisiu, buna prietena cu amandoi, a vorbit despre relatia lor. ”Eu imi doresc ca Ella sa fie cu Iancu. Il cunosc foarte bine pe Iancu de mult timp, imi e prieten si il iubesc. Ii cunosc foarte bine pe amandoi (n.red Ella si Iancu) si cred ca s-ar potrivi foarte bine”, a spus Manuela despre relatia dintre Ella si Iancu Sterp.

Pe de alta parte, si Ella a marturisit ca este la inceput de relatie cu cineva, dar nu a vrut sa spuna despre cine e vorba. Ea a mai spus o data ca totul s-a incheiat intre ea si Jador. ”In viata mea este altcineva acum. Cand vom considera noi, cand voi considera eu, va voi spune daca e sa fie ceva. Nu mai am nicio treaba cu Jador, nu voi mai avea in viata vietilor mele”, a marturisit Ella.

loading...
Iancu Sterp a placut-o pe Ella inca de cand a ajuns la Puterea dragostei. Desi tanarul a facut pasi spre frumoasa bruneta, aceasta la momentul respectiv nu avea ochi decat pentru Jador. Si, desi la un moment dat parea ca se infiripa ceva intre ei, Iancu a ales-o la acel moment pe Denisa, frumoasa blonda cu care a si plecat de la Puterea dragostei.
Apoi, si Ella a marturisit ca regreta ca nu a ancercat sa aiba o relatie cu Iancu. ”De ce imi pare rau pentru Iancu? Daca faceam pasii spre el, eu nu mai sufeream atat de mult dupa baiatul asta (n.red Jador). Nu faceam atat de multe greseli, sa am ce regreta. Principalul motiv asta a fost. Imi pare rau…”, a marturisit Ella chiar intr-o emisiune Puterea dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro