Emma Stone si Dave McCary s-au casatorit in secret si vor avea un copil

Faimoasa actrita de la Hollywood si regizorul emisiunii „Saturday Night Live” au facut pasul cel mare in secret, iar acum asteapta un copil.

Vesti de senzatie despre unul dintre cele mai iubite cupluri din lume. La numai cateva luni dupa ce s-a aflat ca Emma Stone si logodnicul sau si-au anulat nunta, frumoasa actrita de la Hollywood a fost surprinsa intr-o ipostaza care i-a induiosat pe fanii sai.

Actrita din „Uimitorul Om-Paianjen” si „Crazy, Stupid, Love” a fost surprinsa de catre paparazzi alaturi de logodnicul sau, Dave McCary, in timp ce se plimbau pe strada, intr-o tinuta casual.

Imbracata intr-o salopeta larga, Emma Stone a lasat la vedere o burtica de gravida pronuntata, dar si un alt detaliu interesant. Indragita actrita si Dave au fost surprinsi in timp ce poarta inele asemanatoare, ce seamana cu verigheta, iar acest lucru i-a facut pe toti sa creada ca cei doi s-au casatorit in secret in timpul pandemiei.

loading...
De altfel, Emma Stone si Dave McCary erau pregatiti de nunta inca din luna martie, insa au anuntat ca au renuntat la nunta, deoarece nu puteau sa ii aiba alaturi pe toti cei dragi, asa ca au amanat evenimentul.

Asa cum si-a obisnuit fanii cu discretia sa absoluta, se pare ca Emma si logodnicul sau au avut parte de ceremonia de nunta in secret, iar acum cei doi se pregatesc si sa devina parinti, in numai cateva luni.

Emma si Dave McCary s-au logodit in luna decembrie 2019, atunci cand regizorul emisiunii „Saturday Night Live” a decis sa posteze pe pagina sa de Instagram prima imagine alaturi de logodnica sa, in timp ce poarta un inel superb cu perla si cu diamante.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro