Florentina, jignita in ultimul hal de fanii Biancai.

Cei care au crezut in povestea de dragoste dintre Livian si Bianca cu greu o pot accepta pe noua iubita a fostului concurent de la Puterea Dragostei, iar ca dovada a acestui lucru stau comentariile rautacioase pe care Florentina le primeste.

Noua relatie a lui Livian nu este vazuta cu ochi buni de cei care il urmaresc in mediul online. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost aspru criticat pentru faptul ca a decis sa rupa orice legatura cu Bianca si sa se apropie de o alta femeie.

Relatia cu Livian a facut-o pe Florentina sa devina cunoscuta pe retelele de socializare, astfel ca, prietenii virtuali nu au ezitat sa o analizeze pe aceasta in detaliu si chiar sa o compare cu Bianca Comanici, fosta iubita a lui Livian.

Daca in privinta siluetei nu au existat comentarii negative, avand in vedere ca Florentina merge frecvent la sala si se poate lauda cu un trup de zeita, cei care o urmaresc pe instagram i-au spus Florentinei ca nu are trasaturi frumoase si chiar au criticat-o pentru ridurile aparute pe fata.

loading...
Noua iubita a lui Livian a fost jignita de prietenii virtuali pe instagram. Iata doar cateva din comentariile pe care Florentina le-a primit.

„Ai si fata stramba. Cu cat il platesti pe Livian pe luna sa stea cu tine?”

„Uuu, ce batrana esti si ce zbarcita la ochi.”

„Urata natie de femeie. Ce fata de travestita ai.”

Desi a fost aspru criticata, Florentina nu le-a raspuns celor care au jignit-o, preferand sa trateze cu indiferenta aceasta situatie.

Florentina si Livian au o relatie de mai multe saptamani si nu ezita sa se afiseze impreuna, chiar daca povestea lor de iubire a starnit controverse inca din primul moment. Cei doi par mai fericiti ca niciodata si au o multime de planuri, urmand ca in scurt timp sa devina nasi de botez, dupa cum chiar Livian a dezvaluit intr-un vlog postat recent pe canalul lui de Youtube. Astfel, lucrurile devin din ce in ce mai serioase intre cei doi, totul spre dezamagirea celor care sperau ca Bianca si Livian sa se impace in viitor.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro