Florin Salam, terorizat de clanul Duduianu. Interlopii i-au „confiscat” sume uriase de bani timp de 11 ani

Maria Petrache, sora lui Florin Salam, a decis sa mearga la politie si sa povesteasca cum liderii clanului Duduianu il terorizeaza pe celebrul manelist.

Maria Petrache le-a dezvaluit anchetatorilor ca, din cauza presiunilor facute de interlopi, fratele ei nu poate sa duca o viata normala, din cauza depresiei.

„Declar faptul ca toate aceste presiuni, amenintari si telefoane l-au afectat pe fratele meu iar in acest moment are o stare mentala foarte proasta si este in depresie. Ionita (n.r. – concubinul Ionita Marian Marius) a incercat, de-a lungul timpului, sa-l tina departe de toate aceste conflicte si i-a ascuns foarte multe dintre telefoanele si amenintarile adresate lui. Fratele meu nu isi poate duce un trai normal si este intr-o permanenta stare de temere din cauza acestor indivizi. Dau aceasta declaratie fara stirea fratelui meu, deoarece stiu ca el nu ar fi fost de acord cu acest lucru”, a explicat Maria Petrache, conform Gandul.
loading...
De altfel, politistii au la dosar o declaratie a lui Florin Salam, in care acesta care recunoaste faptul ca, timp de peste 11 ani, Duduienii i-au luat sume mari de bani si ca Denom, unul dintre liderii clanului, si-ar fi „ridicat casa” cu banii lui.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro