Fostul partener al Biancai Dragusanu merge in fata altarului cu o alta femeie

Alex Bodi e hotarat sa mearga mai departe! Barbatul isi doreste sa mearga la altar cu frumoasa rusoaica!

Vestea ca Alex Bodi si Bianca Dragusanu si-au spus Adio a socat o lume intreaga! In urma cu doar cateva zile, frumoasa blondina declara faptul ca motivul principal care ar fi dus la aceasta separare este lipsa de comunicare, se pare ca ar fi vorba despre cu totul alt motiv.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi se pare ca s-au despartit din cauza unor mesaje gasite in telefonul barbatului. Geloasa, frumoasa blondina nu s-a putut abtine, iar in ziua in care cei doi indragostiti implineau 2 ani de relatie a decis sa puna stop, pentru ca a gasit mai multe mesaje de la amanta lui Bodi..Si ce mesaje! Alex se pare ca avea mai multe convorbiri cu Daria Radionova despre casatoria, fapt care a facut-o pe Bianca sa puna stop relatiei.

Dupa ce a revenit la focoasca rusoaica, aceasta i-ar fi propus lui Bodi sa o ceara de casatorie, daca isi doreste sa mai existe ceva intre ei doi. Si nu oricum, ci sa se duca acasa la parintii ei sa le ceara consimtamantul!

loading...
Bianca Dragusanu a dat primele declaratii despre despartirea definitiva dintre cei doi indragostiti.

„Da, este adevarat. Ieri am decis sa pun punct relatiei mele cu Alex Bodi. Vreau sa-i multumesc pentru relatia frumoasa pe care am avut-o, dar decizia este definitiva. Nu intentionez sa ma mai reintorc la aceasta decizie. Din acest moment as vrea sa nu mai fiu asociata cu niciun fel de actiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Dragusanu, potrivit Spynews.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro