Fratele lui Florin Salam, inmormantat langa cumnata lui, Fanica.

Fratele lui Florin Salam a murit vineri, dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Nelu Stoian este condus cu durere pe ultimul drum, urmand sa fie inmormantat langa Fanica, sotia artistului.

Florin Salam trece prin clipe cumplite, chiar cu cateva zile inainte de a implini 40 de ani. Fratele mai mare s-a stins din viata vineri si este inmormantat astazi, la cimitirul Berceni 2, in acelasi loc in care este si cumnata lui, Fanica.

Florin Salam este devastat de durere si nu poate accepta ca si-a pierdut fratele cel mare. Din imaginile surprinse de paparazzi Blitz, se observa ca, in semn de omagiu, cei prezenti la ceremonie au purtat tricouri albe, cu chipul lui Nelu Stoian.

De asemenea, la mormantul sau au fost aduse foarte multe coroane si flori, amplasate.

loading...
Nelu era internat de mai bine de doua luni in spital, unde incerca sa lupte pentru viata lui si sa se intoarca acasa, la familie. Fratele lui Florin Salam era internat la Matei Bals. Suferea de diabet si fusese testat pozitiv cu noul coronavirus, iar din pricina complicatiilor s-a stins din viata.

Fiica lui, artista Bianca Stoian, ingenunchiata de durere a transmis un mesaj emotionant.

‘Taticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea … astazi realizez ca de acum inainte nu o sa te mai am langa mine, nici macar sa-ti aud vocea . Te iubesc extraodinar de mult si iti multumesc ca esti cel mai bun tata din lume si ca mi-ai oferit intotdeauna tot ceea ce e mai bun .Chiar daca eu imi doresc sa ai grija de mine de aici langa mine, stiu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma ingrijesti in continuare cel putin la fel cum ai facut-o si pana acum.’, a scris Bianca Stoian pe retelele de socializare.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro