Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravida!

Zvonurile conform carora Gina Pistol ar fi insarcinata au fost, in sfarsit, confirmate! Speak le-a aratat fanilor fara sa vrea burtica Ginutei.

Gina Pistol si Smiley sunt in culmea fericirii! Cei doi vor deveni parinti in curand, iar Gina Pistol face tot ce poate ca burtica ei de gravida sa nu fie vizibila. Cu toate ca s-a ferit sa se afle detalii despre sarcina ei, unul dintre prieteni a scapat cateva imagini cu burtica de gravida a Ginutei.

Smiley, Gina Pistol, Speak si Stefania au plecat impreuna in vacanta si Speak a suprins pe contul lui de Intagram cateva imagini cu toti patru. In unele dntre ele apare si Gina Pistol cu o rochie lunga pana in pamant, vaporoasa siiii burtica de gravida la purtator.

Se pare ca burtica Ginei este mult mai mare decat ne-am fi asteptat si nu mai putem avea niciun dubiu ca Gina Pistol nu ar fi insarcinata.

loading...
In urma cu cateva zile, Gina Pistol a mai fost suprinsa imbracata cu o bluza larga care inducea faptul ca vedeta ar fi gravida insa acestea sunt primele poze care arata clar burtica.

Conform unor surse apropiate cuplului Gina Pistol si Smiley, cei doi nu ar vrea sa dea prea multe detalii despre bebelus pana cand Gina nu va fi sigura ca sarcina ei decurge asa cum trebuie.

Asa cum bine stim, Gina Pistol si Smiley au fost foarte secretosi si in ceea ce priveste relatia lor. Cei doi iubiti s-au ascuns multa vreme de ochii curiosi ai lumii si abia dupa doi ani de relatie Gina Pistol a spus adevarul. Prezentatoarea tv a ales sa confirme relatia cu Smiley printr-un interviu oferit revistei Elle.

„Este normala, este o relatie intre doi oameni maturi care, in primul rand, se cunosc pe ei. Cand eram mai mica faceam greseala asta, incercam sa scot eu ce e mai frumos de la omul de langa mine, sa il schimb cumva, sa il modelez, ca este bine pentru el. Dar, maturizandu-ma, mi-am dat seama ca nu as vrea sa ma schimbe cineva si nici eu nu as vrea sa schimb pe cineva. Pentru ca, atunci cand esti intr-o relatie tu il accepti pe omul ala cu bune si rele. Si asa suntem amandoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, si care se iubesc. Si o fac intr-un mod foarte curat”, declara Gina Pistol in urma cu un an pentru Revista Elle.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro