Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravida.

Frumoasa prezentatoare TV, Gina Pistol, si-a aratat pentru prima oara burtica de gravida. Nu mai e nicio indoiala ca Gina si iubitul ei, Smiley, vor deveni parinti.

Gina Pistol, insarcinata in patru luni, a avut o aparitie televizata in care si-a aratat burtica de gravida. Desi a ales sa poarte o rochie neagra mai larga pe corp, pentru a-si ascunde silueta, vedeta a facut un gest care a dat-o de gol.

Iubita lui Smiley a pus de mai multe ori mainile pe abdomen intr-un mod protectiv, cum fac femeile atunci cand poarta un bebelus in pantece. Chiar daca pana in prezent Gina si Smiley nu au dat detalii cu privire la sarcina, frumoasa blondina a scris un mesaj subtil pe retelele sociale, in care vorbeste despre faptul ca traieste o perioada foarte frumoasa.

Totul a pornit de la un comentariu primit pe Internet, iar Gina a lasat in momentul respectiv un mesaj prin care le spune tuturor ca nu o intereseaza oamenii care nu o plac si ca traieste o perioada foarte frumoasa la momentul actual.

loading...
„Eu nu am o problema cu cei care nu ma plac. Absolut deloc. La randul meu, am antipatii si simpatii pentru anumite persoane. Insa ma deranjeaza atunci cand rautatea (gratuita) si prostia se intalnesc in acelasi om. Nu-i inteleg pe cei care cauta nod in papura si arunca cu pietre, doar pentru simplul motiv ca este cool sa te exprimi liber, chiar daca exprimarea asta libera inseamna jigniri si instigare la ura. Cu astea am eu o problema…Dar…trec printr-o perioada atat de frumoasa, incat, pentru binele meu, prefer sa le blochez accesul la contul meu. Sa se duca linistiti in nelinistea lor sufleteasca” a spus Gina Pistol, pe contul sau de Instagram.

Vedetanu vrea sa-si puna bebelusul in pericol, iar de aceea a decis sa renunte la televiziune pentru a avea grija sa duca sarcina la bun sfarsit. Gina Pistol nu va mai aparea in emisiuni televizate, mai putin emisiunea culinara, care a fost deja filmata.

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea varsta, sarcina implica niste riscuri mai ridicate decat atunci cand ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei sa se fereasca de efort, sa lase munca deoparte si sa stea linistita, sa se odihneasca pe cat de mult posibil si sa evite sa stea ore intregi in picioare.

Ea s-a conformat imediat si pur si simplu radiaza de fericire, nu ii mai rebuie nimic, nu vrea sa mai auda de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Marin, asa cum ne-a obisnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Ramane doar cu emisiunea Chefi la Cutite, insa emisiunea tocmai a fost filmata, deci probabil ca pana la urmatoarea, ea probabil ca o sa si nasca”, au declarat surse apropiate vedetei pentru Impact.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro