Impacarea momentului: Bianca Comanici si Alex Bobicioiu

Bianca Comanici si Alex Bobicioiu au ingropat securea razboiului dupa scandalul pornit in casa Puterea Dragostei!

Bianca Comanici si Alex Bobicioiu au pus capat conflictului care s-a iscat in emisiunea Puterea dragostei, dupa ce s-au despartit.

Invitatii Corneliei Ionescu la emisiunea live de pe WOWbiz.ro, cu ocazia zilei Thalidei cei doi au recunoscut ca nu mai exista animozitati intre ei, ba chiar a fost dezvaluit ca Bobicioiu i-a si scris brunetei!

„Ma intrebai unde stau si imi ziceai sa vedem un film impreuna”, a recunoscut Bianca Comanici.

In casa Puterea dragostei, Bianca si-a cautat frenetic sufletul pereche: astfel, castigatoarea primelor doua sezoane a avut o relatie cu Alexandru Bobicioiu, insa nu a durat mult. In urma despartirii lor, intre cei doi a existat o atmosfera tensioanta, aparand deseori certuri.

loading...
Insa nu Alex Bobicioiu este marea iubire a Biancai: tanara a declarat ca inca are sentimente pentru Livian, chiar daca acesta s-a afisat deja de mai multe ori cu noua lui iubita, Florentina.

Intrebat de catre Cornelia Ionescu daca a iubit-o, Bobicioiu a declarat la WOWbiz.ro: „N-am iubit-o, dar mi-a placut”.

Thalida a facut si ea declaratii incendiare, povestind despre Alex Bobicioiu ca isi doreste, de fapt, o familie si un copil, chiar daca isi schimba iubitele extraordinar de repede, uneori chiar si la o zi!

Cu multa maturitate, in ciuda fotografiilor pe care fostul ei iubit, Lobo, le posteaza acum cu noua lui iubita, Bianca a recunoscut ca inca are sentimente pentru barbatul alaturi de care a castigat marele premiu Puterea Dragostei, sezonul 2!

Aflam astfel ce sentimente nutreste inca Bianca pentru Livian, chiar si dupa ce a vazut imaginile cu el si Florentina in pat, sarutandu-se!

Bianca Comanici a marturisit, la Teo Show, ca inca il iubeste pe Livian.

„Am inceput sa scriu un jurnal si am hotarat sa scriu in fiecare seara despre toate sentimentele pe care le am in acea zi. La sfarsitul paginii scriu concluzia, «azi il iubesc» sau «azi nu il iubesc» pentru ca ceea ce posteaza el imi influenteaza foarte mult sentimentele.

El stie ca sunt destul de schimbatoare, dar ajung sa imi dau seama ca tot il iubesc si ceea ce fac, fac tot din ciuda.

Jurnalul asta o sa fie public la un moment dat. Am si zile cand nu pot sa scriu deloc pentru ca ma doare atat de tare ceea ce face”, a dezvaluit Bianca Comanici, la Teo Show.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro