INFORMATIA MOMENTULUI pentru fanii Puterea Dragostei!

Livian si Florentina s-au afisat pe retelele de socializare in ipostaza de iubiti. Fotografiile cu cei doi fac furori pe Instagram.

Dupa cateva zile in care Livian de la Puterea Dragostei a lasat fanii sa deduca daca este sau nu intr-o relatie cu Florentina, au aparut primele fotografii cu cei doi.

Se pare ca relatia celor este una destul de avansata, Florentina avand deja sentimente pentru fostul iubit al Biancai Comanici.

Pe contul ei de Instagram, Florentina a postat o fotografie alaturi de Livian, in timp ce sunt pe punctul de a se saruta. Mai mult, focoasa bruneta a pus o fotografie si la Instastory, de aceasta data surprinand momentul in care se saruta cu Livian. Florentina l-a etichetat pe iubitul ei in fotogrfia de la Instastory, dar acesta nu a postat-o si el la randul lui.

loading...
„Odata cu tine si fericirea”, a scris Florentina in dreptul fotografiei cu Livian, dand de inteles ca este extrem de fericita alaturi de Lup.

Livian de la Puterea Dragostei a postat prima fotografie cu Florentina, iubita lui. Nelson Mondialu sare in apararea lor!

Nelson Mondialul sare in apararea fiului sau, Livian si a iubitei Florentina. Dupa ce castigatorul sezonului doi Puterea Dragostei a publicat prima fotografie cu noua iubita, fanii emisiunii l-au luat cu asalt pe Livian. Noul cuplu a starnit valva printre sustinatorii, care i-au facut castigatori pe Bianca si Livian. Acestia nu au incetat sa-i aduca acuzatii lui Livian de la Puterea Dragostei, chiar daca Bianca Comanici i-a rugat sa nu mai arunce cuvinte grele.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro