Ioana Filimon, probleme cu iubitul ei din cauza aparitiilor controversate alaturi de Jador!

Fosta ”Miss Romania” este implicata intr-un triunghi amoros alaturi de iubitul ei si Jador!

Aparitiile controversate din ultima perioada cu Jador au dat-o de gol pe Ioana Filimon. Se pare ca aceasta ar avea probleme cu iubitul, de care a afirmat ca este foarte indragostita. Jador si Ioana Filimon si-au luat prin surprindere fanii din mediul online cand cei doi au postat un filmulet in care se pupau si imbratisau cu foc. Este binecunoscut faptul ca Jador este un barbat care nu duce lipsa de atentia femeilor asa ca cele mai multe dintre fane s-au gandit cu tristete ca burlacia lui Jador este pe terminate.

Potrivit Spynews.ro, iubitul vedetei ar fi gasit in telefonul Ioanei fotografii cu Jador, dar si cu membrii din familia acestuia. Ioana Filimon a fost ”protagonista” la filmarea unui videoclip de-al artistului, exact asa cum a declarat ea intr-o emisiune tv. Conform sursei citate, fotografiile cu Jador, pastrate de Ioana Filimon, l-ar fi enervat la culme pe iubitul ei, care de cateva zile o tine intr-o continua cearta.

Ioana Filimon a recunoscut ca imaginile surprinse si postate de cei doi in mediul online erau de fapt dintr-un videoclip si in viata reala nu exista nimic intre ea si Jador.

loading...
„Am filmat un videoclip impreuna cu Jador, un videoclip foarte frumos, iar eu am fost personajul principal. Cam asta e totul intre mine si el.”, a spus Ioana Filimon despre ipostazele excentrice dintre ea si cantaret.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro